Van itt olyan, aki 4 hónapos korig nem vitte ki a házból a kiskutyát?
Kertes ház, a kertből nem vittük ki, csak a 4. oltás után 2 héttel.
Ha lakásban laknánk, a dolgát végezni vittem volna csak ki.
Szintén kertes házban neveltem az összes kutyámat. Volt, hogy kézben kivittem, de nem tettem le a kiskutyát, illetve volt, hogy rokonhoz mentünk látogatóba, ahol le is tettem, de tudtam, hogy ott nem jár idegen kutya.
Pisilni, kakilni, a szobatisztaság érdekében sajnos muszáj lenne kivinni a lakásban tartott kutyusokat is, ha van, akkor olyan helyre, ahol nem jár sok kutya.
Panel, igen. Kutyapelust használunk, nem merem kivinni egy pisire sem, mivel itt tényleg, még éjjel is vannak kint kutyák, sok a kutyapiszok, itt a 10 emeletes panelok közepén rengeteg a kutya, elkerülni is nehéz, hát még hogy felnyaljon vmit.
Igen, a szobatisztaság. Szerintem hülyeség, hogy nem lesz szobatiszta, hisz egy kutyának sem természetes, hogy a saját helyére piszkítson. Szóval amint kimehet már, felszedem a pelust és sűrűn lehordom, dicsérem kint, takarítok bent, a szokásos. Hamar megértik, a kutya nem buta állat.
Én kivittem. Csak ácsorogtunk a füves részen max kicsit a járdán sétáltunk mert oda nemigazán piszkítanak
2 hónap alatt szobatiszta lett és nem lett beteg.
Bár az idegesítő volt mennyien akarták ráengedni a kutyájukat kérdés nélkül de azt kitudtam védeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!