Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3 honapos kiskutyat mivel...

3 honapos kiskutyat mivel furdessek? Jo neki a baba sampon? Ha igen melyik markatol?

Figyelt kérdés
A baba sampon jo neki egyszeri alkalomra?? Marmint nem a baba markara ertem hanem a kisbabaknak valora. Es abbol melyik fajta ??

2017. okt. 1. 13:06
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Babasampon a babáknak való. A kutyának meg - lepődj meg - kutyasampon való. Javaslom egy kisállat kereskedés felkeresését bővebb informálódás végett.

Halkan jegyzem, hogy a kutyát azért ne akard heti rendszerességgel fürdetni, különben a bőrét tönkrevágod. A szőr fésüléssel tisztítható, fürdésre néhány havonta van szükség, illetve - logikusan - ha belefetrengett valami olyanba, amibe nem kellett volna.

2017. okt. 1. 13:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehetőleg semmivel, ha nem nagyon koszos. Ha nagyon muszáj, akkor kutyasamponnal, ami érzékeny bőrre való.
2017. okt. 1. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Van kimondottan kölyökkutyáknak való sampon. De embereknek szánt termékeket ne használj rá.
2017. okt. 1. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:
28%

Baba márkájú tusfürdő is jó,csak hígítva.

Persze nem rendszeresen használva.

Nekem is előfordult már nem egyszer,hogy nem volt itthon kutyasampon a kutya meg belefetrengett vmibe,nyilván gyors megoldás kell.

Szóval néha ilyen muszájból nem gáz ha hígítva emberi tusfürdőt használ az ember.

De ne legyenek sűrűk ezek az alkalmak.

Illetve egy kutyát 1,5-2 havonta a minimum ahogy fürdetni kell. Ettől sűrűbben nem igazán kéne.

Kiállítási kutyákat fürdetik 1-2 hetente,de 16-18 ezer ft-os kímélő samponnal!

2017. okt. 1. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk évente egyszer fürdenek, de akkor kutyasamponnal.

3 hónaposan még ne fürdesd, maximum sima vízzel.

Ha nagyon akarod akkor viszont jobb minőségű kutyasamponnal. Nálunk a panzi például abszolút nem vált be.

2017. okt. 1. 13:33
 6/9 A kérdező kommentje:

A tenyeszto is furdette mar en csak azer akarom mertbelefetrengett a kakajaba. Es az allatorvos azt mondta egyszeri alkalomrol

Nemlesz baja a baba sampontol.

2017. okt. 1. 14:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha belefetrengett a kakába és sos kell de nincs otthon kutyasampon (mondjuk a kutya érkezése előtt azért jó lett volna venni) akkor nagyon alaposan hígítva mosd meg vele azt a területet ahol kakás, máshol ne nagyon érje. Néhány száz forintért kapható kutyasampon, mindenképpen szerezz be, de érdemes jobb minőséget. Neten is van, Fressnapfban is. Ha valami kis kosz van, sáros vagy ilyesmi akkor a sima víz is elég. Ha ilyen büdös akkor jöhet a sampon, de ez ne legyen gyakori tönkreteszi a szőrét - bőrét. A nagy samponos fürdés bőven elég évente egyszer.
2017. okt. 1. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves 5-ős

hosszabb szőrű,kozmetika igényes kutyákat nem elég évente 1x fürdetni igen is 1,5-2 havonta kell.

Kiállítási kutyákat meg sűrűbben.

Általad írt panzi meg valóban legcarabb minőség.

Meg lehet fürdetni a 3 hónapos kölyköt is.

Egyszeri alkalomtól semmi baja nem lesz ha hígított baba samponnal fürdeti meg.

Idős kutyáim vannak egy évben 1x biztos van olyan,hogy emberi tusfürdőt használtam,mert elfogyott a kutyasampon. Sosem lett semmi bajuk!

Nem tudom miért lettem lepontozva,mert nem azt ajánlottam,hogy baba tusfürdővel fürdesse állandóan,hanem néhány ilyen muszáj alkalomtól semmi baja nem lesz a kutyának!

2017. okt. 1. 19:34
 9/9 anonim válasza:
Nyugodtan lehet babasamponnal furdetni. En Johsont hasznalok erzekeny borre. Az en kutyam 4 honapos es nincs semmi baja.
2017. okt. 8. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!