Szerintetek a Yorkshire terriereket lehet könny mentes baba samponnal fürdetni vagy semmiképp se?
Figyelt kérdés
Az oldalon elég különbözō véleményeket làttam,exert nem nagyon
tudom eldönteni. Olvastam egg ilyen könyvet is,de as men kifejezetten Yorkiekhoz van.
2015. márc. 9. 18:21
1/4 anonim válasza:
Kutyáknak való sampont válassz. Attól,hogy babasampon,még embernek való. Az állatoknak más a bőrük és a "hajuk".
2/4 anonim válasza:
Az én yorkim 8 éves, ha itthon kellett fürdetni sima babasampont használtam mindigis, és soha semmilyen problémája nem volt tőle.:)
3/4 anonim válasza:
Nekem az állatorvos javasolta, hogy ne kutyasampont használjak, mert vakarózott az egyik kutyám.
Azt mondta vegyek sima babasampont. Most azzal fürdetem és jónak tűnik. Nem vakaródzik már, de nekem nem yorkim van.
4/4 anonim válasza:
Mivel ahány kutya annyi féle, ezért én nem használnék babasampont, ráadásul a lányomnak sem használtam anno mivel nagyon szárított....-bár vannak már nagyon jó minőségű, hipoallergén készítmények.
Egyébiránt egy ilyen pici kutyánál nem hiszem, hogy nagy tétel lenne egy jó minőségű - pl. zanni.hu - samponra beruházás.
Mondok egy titkot: én pl. a kutyasampont használom saját célra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!