Mi a véleményetek a Silver-York Yorkshire terrier kennelről?
Nekem ez tűnik a legmegbízhatóbb kennelnek.
Aki szerint ez nem jó az tudna írni olyat, ami tapasztalata alapján megfelelő kennel!
Az én kutyám Oroszországból van, 9 hetesen érkezett. Most 3 éves, semmi baja nincs.
Ha nem tudsz elmenni az ország végére egy rendes tenyésztőhöz, ajánlom a menhelyet, fajtamentőket.
Figyi, ha megbízható helyről akarsz kölyköt, akkor menj ki egy kiállításra. Oda nem járnak szaporítók, se kamu tenyésztők.
Megnézed a kutyákat, beszélgetsz a tenyésztőkkel, hogy szeretnél kutyát venni. Én olyan orosz tenyésztőtől vettem a kutyámat, aki 30 éve tenyészt, jó nevű, csak épp nem volt honlapja. Egy kiállításon találkoztam vele én is.
2015-ös rendezvénynaptár: [link]
Köszönöm, egyébként erre mi is gondoltunk.:)
Az egyik ismerősünknek is van egy bíra ismerőse, akit felhívunk majd.
A kiállításnál biztosabb hely nincs.
Persze betévednek törzskönyves szaporítók is, de kisebb az esélye, hogy selejt kutyát fogtok ki. Lesz majd a Grand Pix, meg ilyenek, tehát van választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!