Nektek van kedvenc vagy preferált kutyaszínetek?
Nekem nem nagyon van kedvencem. Hanem pl. a tiszta fehér szerintem gyönyörű. Viszont a tiszta fekete is gyönyörű szerintem. :D Viszont még egy fehér meg fekete kutyám se volt eddig. Mondjuk feketét mindig akartam, csak mindig úgy hozta az élet, hogy inkább bézs színű kutyám lett. :)
Van egy beaglem, bicolor. És ő is olyan gyönyörű (pláne, hogy fiatal kora létére már lassan tiszta ősz :D), mert olyan jól "helyezkednek" el rajta a foltok. Most már el nem tudnám képzelni, hogy tricolor beaglem legyen valaha, pedig kiindulásilag ők jobban tetszettek. :)
Soha nem hittem volna, hogy lesz barna kutyám, de még az érzelmi töltetet kizárva is azt mondom, hogy nincs szebb kutya az enyémnél, aki történetesen barna, fekete maszkkal :D
De most legjobban talán a kék és a fekete harlekin kutyák tetszenek legjobban szín-ügyileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!