Fog ugatni a kutya?
Mire kellene, hogy ugasson?
A kölykök is különbözőek. Van, amelyik a szél hangjára is ugat, van, amelyik nem.
Nem, de fura, csak nem néma :D
Van riasztó a házban...Nem riasztónak van.
De miért ne lehetne amúgy házőrző is?
Vagy kutyát mostmár nem lehet tartani csak és kizárólag játékra és gyerek helyett vagy mi? :D
Igenis szeretném, hogy jó házőrző legyen.
Vagy ez már tilos?
Nyilván nem azért van hogy ő védjen mindent és nem telep vagyunk amit őrizni kell kimondottan..
Van riasztónk.
Ha bejön valaki bejön ez van.
De attól még nem bánnám ha nem olyan lenne hogy mondjuk boldog boldogtalant beenged farokcsóválva :D
Itt több kérdésnél látom hogy kiforgatnak mindent. Komolyan bánom hogy feltettem egy kérdést.
Egy szóval se írtam hogy itt a kutya őrző védő szolgálatot fog teljesíteni meg kommandóznia kell :D
Szimplán arra gondoltam hogy ha a Pista épp fényes nappal átmászik a kerítésen azért ugassa már meg, ne puszilgassa mimt a legjobb barátját... :D
A védő hajlam, ha van a kutyában, általában -másfél éves korban realizálódik.
Eleve kicsi az idő, amit nálatok töltött idáig a kutya.
A kölyköknél megszokott, hogy még emberbarátok.
Használd majd ki a lehetőséget és, ha pl megáll valaki a kapunál, a kutya elkezd ugatni, dicsérd meg és azonnal állítsd is le. Így megtanulja, csak jeleznie kell és, ha valaki megjelenik a családból, akkor neki már nincs oka ugatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!