Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért / hogyan tudok teljesen...

Miért / hogyan tudok teljesen élethűen ugatni?

Figyelt kérdés

Régen kis koromban sokat játszottam a kutyát. Volt olyan amikor ugattam és azóta még maradt ez és még most is nagyon jól megy. Az évfolyamomból mindenki tudja mert sokszor volt pl angol órán hogy valahogy szóba jött és ugatnom kellet. A tanár is mondta hogy nagyon élethű meg az egész osztály. Volt olyan hogy szórakoztunk és oda ugattam egy kutyának ő még vissza ugatott! De van még hasonlóság köztem és a kutyák között pl félek a tűztól ( még egy gyufát se tudok meg gyujtani) és a tüzijátéktol is félek.

Ha valaki hasonló cipőben jár az légyszi írjon. Vagy ha valaki tud magyarázatot akkor az mondjon.

2018. febr. 10. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Szimplán jól tudsz a hangoddal bánni, így könnyen megy az utánzás. A legtöbb állat fél a tűztől és az egyéb hirtelen hanghatásoktól, az emberek egy része is. Tehát teljesen normális vagy, ráadásul tehetséges vagy a hangutánzásban is.
2018. febr. 10. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ha már:D

2018. febr. 10. 19:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi 😊😉
2018. febr. 10. 19:36
 4/9 A kérdező kommentje:
De azért nekem sokkal jobban megy😂
2018. febr. 10. 19:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyugi ,nincs az őseik között kutya😂😂😂🐾😆,én pl.a farkasvonyítást tudom teljesen élethűen utánozni.Egyébkent nem törvényszerű,hogy a kutyák félnek a tűztől ,az enyém Bem fél.Ja és aki tud beatboxolni annak sem dob az apja ,csak jól bánik a hangjával.
2018. febr. 10. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy az állathangok hallatása az pszichológiai betegség?
2018. febr. 10. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Én meg úgy tudok nyávogni, hogy az összes macskánk odagyűlik rá.
2018. febr. 10. 20:30
 8/9 A kérdező kommentje:
😁
2018. febr. 10. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:
21%

Nagyon szeretem a kutyákat, macskákat és a farkasokat, ezért egész jól kitanultam a hangjuk utánzását :)

Van pár "szó" amit el tudok mondani a nyelvükön :) ("gyere ide" macskául, "valami történik" kutyául, ilyesmi)

Nincs különösebb jelentősége, látszik hogy szereted nagyon a kutyákat, jó a hangutánzó képességed :)

2018. febr. 10. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!