Milyen szerződést írjak, ha hobbi célra adok el mentett kutyától kölyköket? (Lent. )
Ne kövezzetek meg, egyedül az oltások és a chip árát kérem érte.
Szeretném ha a gazdi
-ivartalaníttatná
- ill. ha megválna tőle nekem adná vissza.
Nincs erre a fajta szerződésre minta?
Hogy lettek a kutyák? Vemhesen találtad a szukát? Vagy eleve az egész almot találtad?
Ha a te felelőtlenséged miatt születtek meg a kicsik, ha szaporítottál, akkor az a minimum, hogy nem kérsz semmi pénzt, van visszavételi jogod, nyomon követed a kutyák sorsát és fizeted az örökletes betegségek kezelését!
Ellés előtt 1 héttel találtam a sinek mellett... nem is látszott hogy vemhes, kb 8 hónapos a mami is...
Aki azt mondja minek nem adtam menhelyre vagy minek kérek értük pénzt... sajnálom, van 4 másik kutyám is akiket etetnem és fizetnem kell. Mami is ivartalan lesz, megtartjuk őt meg 1 picit, de többre nincs kapacitás. 1 babó ára 10-15 rongy lesz, főleg hogy prémium tápot esznek (n&d)
Respect mindenkinek aki a kisujjából ki tudja fizetni, sajnos most nekem ez nem megy. :/
Akkor mi van, ha vissza is viszik a kiskutyát, mert mondjuk kikaparta anyuci rózsáit? Sok kutya kerül újra vissza a menhelyre, ha gond lesz vele, vagy kárt okoz. Akkor hogy fogod őket etetni?
Csak olyat írj a szerződésbe, amit tudsz is vállalni, mert az rád is kötelező, nem csak az örökbefogadóra.
Egyébként tálalt kutyát illik elvinni orvoshoz. Ő se látta, hogy vemhes, és elleni fog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!