Hobbi verseny? Valaki listat tud irni?
Sziasztok.. erdeklodnek hogy esetleg valaki tudna e nekem kuldeni listat olyan versenyekrol ahol hobbi kategoriaban tudok indulni a kutyammal
Szerettemvolna nemzeti es nemzetkozi versenyeken is indulni de sajnos csak az apuka torzskonyves es nemis Magyarorszagrol vettuk... igy utannajartam a dolgoknak es aztmondtak hogy regen volt lehetoseg tenyeszszemlere ahol kaphatott torzskonyvet de hogy mara ez megszunk.... ugyhogy olyan versenyek listajat szeretnem kerni ahol hobbi kategoriaban is indulhatunk :) koszonom
Milyen versenyre szeretnél benevezni?
A kutya származását csak kiállításon nézik, csak ott fontos. Bár azt nem tudom mi értelme van keveréket kiállításra vinni. Mit néznek rajta, minek feleljen meg? Mi alapján bírálnak? Ki a bíró? Mi számít hibának? Milyen címet kap? Mi értelme a címnek?
Katyvasz az egész
A kettes megfogta a lényeget.
Azon rendezvények, ahol kutyának csak fizikai vagy mentális erejét teszik próbára (ismertebb nevén kutyás sportok) ott leszarják.
Kiállítás keverékeknek meg... Logikátlan baromság
Igazabol kialitasra szerettemvolna vinni... de nem keverek..fajtiszta franciabuldog... csak az anyukanak nincs torzskonyve...
Meg sulyhuzasra gondoltam ami kutyas sport..ha esetleg olyav versenyeknek a listajat eltudjatok kuldeni azis erdekelne :)
MKSZ rendez a kiállításain hobbi osztályban is . Ott a fajtajellegnek megfelelő kutyákat szokták indítani. Általában az a bíró bírál, aki a törzskönyveseket is bírálja aznap.
De pl a MEOESZnek is lesz a februári kiállításán hobbi kutyás nevezésre lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!