Műtét után hány órával ihat, ehet a kutyám?
Szerintem vidd vissza, 5 óra az sok. Már fel kellett volna ébrednie. Az éberség annyit tesz, hogy úgy viselkedik, mint azelőtt.
De most komolyan magára akarod hagyni a kutyádat ilyen helyzetben? Vegyél ki szabit, vagy bízd valaki másra, de ne hagy magára. Az ivást-evést nem értem. Szélesebb a tál, mint a gallér? Mert akkor kisebb tál a megoldás.
Huha érdekes valaszok.
Először is nyugi, nem kell vele visszamenni, teljesen normális, hogy alszik még, aludni is fog de ez már nem a műtéti altatás, simán kába. Tedd ki neki a vizes tálját oda, ahol lenni szokott. Ha már magától el tud menni akkor ihat nyugodtan. NE itatsd és etetsd. Enni holnap reggel kapjon csak, akkor már tuti nem fog félrenyelni.
Amíg a kutya kába, csetlik botlik, látszik, hogy nem tiszta nincs se kaja, se víz. Se éhen, sem szomjanhalni nem fog, ráadásul műtét alatt kapnak infúziót. Ne etesd, ne itasd.
Arra figyelj, hogyha már iszik, egyszerre ne igyon sokat, mert vissza fog jönni.
A gaalért meg vagy cseréltesd ki kisebbre, agy pedig vágj le belőle.
Miért vársz tőlünk pontos időt, ha az orvos se tudott mondani, és a neten se találsz? Nem tud senki pontosat mondani, mert minden állatnál változó, de szerintem az 5 óra az sok. Nekünk a labrador már 4 órával a műtét után sétálgatott. Mondjuk nem is írtad a kérdésnél, hogy kicsi kutyáról van szó.
Azt mondod, nem hagyod magára. Dehogynem. Attól hogy ma még nem, de holnap már magára hagyod. Legalább cseréltesd le a gallért, hogy egyedül inni tudjon. A gallér helyett nincs más megoldás. Szerintem a kutya pelenka rosszabb lenne.
A fájdalomcsillapítót ki fogja beadni neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!