Magára hagyhatom ennyi időre a kutyát?
6 hónapos múlt, péntek délután indulnánk, vasárnap dél körül érnénk haza.
Tehát a pénteki és vasárnapi ellátása adott, csak a szombat nem.
Kertben élő kutya, van saját háza és területe. Decembernen költöztünk ide, nem tudunk kit megkérni szombaton hogy jöjjön el, hisz szinte idegenek, nem adhatunk kulcsot még itt senkinek.
Ha hagyok neki bőven 3-4 helyen vizet akkor el lesz ugyan?
Van rendőr ismerősöm aki eljár 24ezni, neki is el van a kutya azon a havi pár napon, de azért izgulok kicsit.
De igazat adok a 22es válaszolónak.
Levegőtlen lakásban napi 8-10 órát bezárva tartani minden nap kutyát nem állatkínzás?
Mert ennek tükrében szerintem az. Egy kutyának tér kell, levegő, fű, föld..A gyereked se hagynád egész napra állandóan bezárva. Nem járólap meg kanapé meg pisi visszatartás kell egy kutyának.
Minden lakásban tartott kutyás aki nem munkanélküli küldje el akkor a címét az előző válaszolónak please!
Kérdező, azért nehogy már még te legyél felháborodva és te támadj másoknak! A béka segge alatt van a felelősségtudatod! Bár persze értem én, hogy primitívéknél az a módi, hogy inkább támadnak és szidnak mást!
A tény pedig végtelenül egyszerű, csak nyilván kényelmetlen neked kimondva: meg tudnád oldani rengeteg módon ezt a gondot! Csak szimplán lusta vagy, buta vagy és zsugori vagy hozzá.
Jó, jogilag nem gyakorlatilag meg igen..
Emberként se szeretek bent lenni, egy állat pláne nem.
Nem támadok, csak azért túlzás ami itt megy a gyakorin már észrevettem..
Nem is olvasgatok itt semmit.
A border collis megoldotta volna amúgy JOGILAG helyesen azt, hogy legyen ki minden nap átjár, mégis ugyanúgy le van támadva ő is. Szóval itt nem a jogi dolgokon van a hangsúly, hanem azon, hogy mindenki aki nem 0-24 van a kutyájával az már itt maga a sátán és tartson maximum halat vagy azt se....Apósomnak a német vizslája az egyetlen társa évek óta, egy ágyban alszanak, minden nap főz neki, és kb 0-24 együtt vannak, az ölében alszik, az a kutya jobban van tartva mint itt az emberek gyerekeinek 90%a de ő is hagyja magára mert nyilván van egy élete ettől függetlenül, van hogy elmegy 150 km-re a fiához egy estére, vagy volt hogy lement a Balatonra 2 estére és nem tudja vinni mert nem tud kocsiban utazni a kutya..Hiába szoktatták nem..
Na ettől függetlenül még nála jobban tartott kutyát a világon sem láttam..Szóval igen eltúlzottnak érzem itt a dolgokat,hogy senkinek ne legyen kutyája.. Csak akkor mi lesz azzal a rengeteg kóbor állattal? Maradnak az út szélén? (miénk is onnan van..)
Ott se lesz jobb soruk ha már ebben a világban senki nem tarthat kutyát :/
Hatóságnál dolgozol? Rendőr vagy? Mert a leírásaid alapján az eszed megvan hozzá... :D :D
Ne hasonlítsd össze azt, amikor a gazdi féltve a kutyáját a munkaidejére, 6-8-10 óra a nyáron hűvös, télen meleg házban hagyja a kutyát biztonságban(!!!), és azt, amire te készülsz, hogy egy kölyköt 2 napra magára hagysz. Miért nem tudod magaddal vinni? Akkor vidd panzióba, még ajánlani is tudok egy k urva jót. Édenkert kutyapanzió, csak kis létszámmal dolgoznak, és nagyon lelkiismeretesek. Megtalálod őket facebookon is.
Iiigy van. A kutyának a fű kell föld, levegő, nem kanapé meg járólap. Nagyon egyet értek!!!
Mert: a kanapé kényelmes és meleg télen, a járólap finom hűvös nyáron. Míg ugye kib@@@szva a kertbe, a levegő 40 fokos, télen pedig a finom kutyaól minimum vacogtatóan hideg.
Bizony, bizony, kedves kérdező, ahogy mondod. Nagyon is jo lesz a kiskutyádnak egyedül kint két napig! :)
IRÓNIA - már ha tudod mit jelent, te nagyon buta némber...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!