Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti oda adnátok a szomszédnak...

Ti oda adnátok a szomszédnak a fél almot csak mert az ő kutyája az apa?

Figyelt kérdés

Nekem is és neki is törzskönyves német juhászunk van. Már kb 1,5 éve zaklat vele, hogy legyenek kiskutyák, de én nem akartam. Hát most valahogy össze hozta, a kutyája felcsinalta az enyémet. Szerintem keritesen keresztül vagy passz...

Most mondja, hogy fizeti az állatorvosi költségek és a kicsik költségeinek felét és cserébe adjam oda a fél almot... Szerintetek?

2019. jún. 15. 14:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
59%
Kamu. Ezeket ti direkt raktátok össze...
2019. jún. 16. 09:48
 22/22 anonim ***** válasza:
46%

Hát, ezt jól megszívtad, de meg is érdemled kedves kérdező.

Én a helyedben kifizettetném vele az összes állatorvosi költséget, plusz a kicsik költségeit, és a 7-ből odaadnék neki 6 kutyát. Azt az egyet azért kérd cserébe, hogy minimum 8 hetes korukig gondoskodsz a tartásukról, etetésükről.

Ha megtörtént az elválasztás ivartalanítani kell!

Mindig a szuka tulajdonosának a felelőssége gondoskodni arról, hogy a kutyája ne lehessen véletlenül vemhes.

2019. jún. 17. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!