A szomszédnak már megint új kutyája van?
Az van, hogy az alkoholista, szingli szomszédom nem szokott a kutyáival foglalkozni. Mikor kijött a börtönből lett neki egy husky-ja, aki mindig átszökött, hozzánk, mert otthon csak ritkán kapott enni. Nagyon barátságos kutyus volt, mi sokszor adtunk is neki enni, de egyszer, amikor átszökött hozzánk nyitva volt a kapunk és kiszaladt. Aztán soha többet nem láttuk. Aztán lett egy német juhásza, akinek szegénynek az egyik füle el volt törve. Őt sem etette rendszeresen. Ő már nem tudott átszökni hozzánk, de mindig ott ült a kerítésünknél. Ameddig a gazdája meg nem láncolta jó messzi a kerítésünktől, gyakran dobáltam át neki kaját. De utána már nem tudtam etetni, mert nem bírtam odáig eldobni... Minden este kínkeservesen nyüszített, de én nem tudtam vele mit csinálni. Most megint lett egy új kutyája, akit pár napja az utcáról hozott be. Szerintem őt sem eteti rajtam kívül senki, mert a gazdája napok óta nincs otthon. Őt még nem kötözte meg, de már ő is nyüszögni szokott.
A saját kutyámmal is foglalkoznom kell, és hosszútávon két kutya etetése elég költséges lenne. Szerintetek most mit csináljak?
14/L
Szia!
A lehető legjobb dolog amit tehetsz az az, hogy megfogod a szomszéd kutyusát, és a legközelebbi menhelyre beviszed!!!!
Lehet hogy nem lesz hely, mindenképpen el kell mesélned a történetet, mindenképp segíteni fognak Neked, de é a helyedben sosem vinném vissza a kutyust a szomszédba!!!!!!
Milyen állatvédő szervezeteket hívhatok fel?
A polgármesteri hivatalba én nem megyek be, mert ez egy kicsi város és itt nem foglalkoznak ilyenekkel. A nagyim anya macskáját a szomszédja akasztotta fel, és kötéllel a nyakában hajítottá át nagyim járdájára. A két kiscicáját meg megtartotta. A rendőrök csak azt mondták a telefonba, hogy ilyen ügyekkel ők nem foglalkoznak...
Írd be a keresőbe, hogy állatvédő szervezetek, és a hozzátok legközelebb esővel vedd fel a kapcsolatot. Kimennek, felmérik a terepet, és jelentik a rendőrségnek, hogy van egy veszélyeztetett állat, amit szeretnének elszállítani. Akkor a rendőrségnek kötelessége kimenni és segíteni az állatmentők munkáját.
Nagyon jó, hogy vannak ilyen emberek mint te, nagyon dicséretes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!