Van olyan fajta kutya, akit tényleg nem lehet kihozni a sodrából?
Azt mondják a golden retriever olyan, mint egy kezes bárány, gyerek mellé ajánlják, bla-bla-bla.
Hát engem pár hete jól megharapott, csak mert arrébb rúgtam a földröl egy kenyérdarabkát, amit ő meg akart enni.
Soha nem mondanám egy kutyára, hogy nem harap.
Nem azt mondtam, hogy harapós, hanem azt, hogy engem megharapott. Ez tény. Pedig nem bántottam, kb. fél méterre állt attól a kenyérdarabkától, amit arrébb löktem, még csak azt sem gondolhatta, hogy felé rúgok.
A kérdés egyébként is úgy hangzott, hogy olyan fajta, amelyik SOSE harapna meg embert...ilyen nincs.
Állatokról beszélünk, akik nem adták írásba, hogy nem fognak harapni.
Nekem yorkim van, aki EDDIG soha nem harapott meg senkit (4 éves) de soha nem mondanám azt, hogy nem harap, hiszen nem tudhatom. Egy nagyon megbízható kutyáról van szó, de akkor is.
Nekem leonbergim van, nagyon strapabíró. Ha valami nagyon nem tetszik neki, akkor is csak odébb áll, nem harap és nem morog.
Jártam vele kutyaiskolába, és kipróbáltuk az őrző-védőt. Nem sikerült felmérgesíteni; 10 percig pofozták egy ronggyal, mire megsértődött, mert nem értette, miért csinálják ezt vele, miért kell neki ezt eltűrnie... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!