Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan fajta kutya, akit...

Van olyan fajta kutya, akit tényleg nem lehet kihozni a sodrából?

Figyelt kérdés
Sose harapna meg embert? Ha a gyerekek nyúzzák, akkor se? Hallottam, hogy minden kutya bepöccen egy idő után.
2010. júl. 8. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

Azt mondják a golden retriever olyan, mint egy kezes bárány, gyerek mellé ajánlják, bla-bla-bla.

Hát engem pár hete jól megharapott, csak mert arrébb rúgtam a földröl egy kenyérdarabkát, amit ő meg akart enni.

Soha nem mondanám egy kutyára, hogy nem harap.

2010. júl. 12. 10:34
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem. A golden retriver egyáltalán nem harapós.Nekem is golden retriverem van és nem bánja ha nyúzzuk. Imádja az embereket, nagyon kedves és okos.Soha nem harapna meg senkit.A kisgyerekeket egyenesen imádja. Eddig egy idegen gyerek sem félt tőle. Úgy tudom ilyen nyugodt, kedves típus még a labrador retriver is. Nemhiába szokták főleg ezeket a kutyákat kiképezni vakvezetőknek.
2010. júl. 12. 11:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy harapós, hanem azt, hogy engem megharapott. Ez tény. Pedig nem bántottam, kb. fél méterre állt attól a kenyérdarabkától, amit arrébb löktem, még csak azt sem gondolhatta, hogy felé rúgok.

A kérdés egyébként is úgy hangzott, hogy olyan fajta, amelyik SOSE harapna meg embert...ilyen nincs.

Állatokról beszélünk, akik nem adták írásba, hogy nem fognak harapni.

Nekem yorkim van, aki EDDIG soha nem harapott meg senkit (4 éves) de soha nem mondanám azt, hogy nem harap, hiszen nem tudhatom. Egy nagyon megbízható kutyáról van szó, de akkor is.

2010. júl. 12. 11:48
 14/18 anonim válasza:
Ez neveléstől függ. Nekem Labradorom van és ha a kezem a szájába teszem akkor sem lenne képes megharapni.. lehet nyúzni.. vagyis érted.. (: Annyi a lényeg, hogy sokat legyél vele és rengeteget szeretgesd és akkor bármilyen fajta lehet nem fog megharapni.. viszont akkor a betörőkre se tudna támadni max. megnyalni őket. :P
2010. júl. 12. 11:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem leonbergim van, nagyon strapabíró. Ha valami nagyon nem tetszik neki, akkor is csak odébb áll, nem harap és nem morog.

Jártam vele kutyaiskolába, és kipróbáltuk az őrző-védőt. Nem sikerült felmérgesíteni; 10 percig pofozták egy ronggyal, mire megsértődött, mert nem értette, miért csinálják ezt vele, miért kell neki ezt eltűrnie... :-)

2010. júl. 12. 14:12
 16/18 anonim ***** válasza:
nincs bármilyen jámbor természetű kutyát kilehet hozni sodrából.ez nem fajta függő.
2010. júl. 12. 18:20
 17/18 anonim ***** válasza:
beagle nekünk az és unokatesóm mindig nyúzza sokszor mégg bottal is ütögeti mert kardozna vele és sose harapta meg és nem is fogja bármit elvisel ha már nem bírja mmayx elfut és elbújik
2010. júl. 12. 18:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Azért ne menj biztosra h sose harapja meg.
2010. júl. 12. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!