Hogy tudom távol tartani a szúnyogokat?
A kutyám körül és körülöttem is estefelé nagyon sok szúnyog van és csipkednek
Hogyan tudnám távol tartani a kutyáimtók őket? Spray vagy valami van?
Repellenes hatású spot on a kutyára, azonnal! Mondjuk advantix. De előtte csináltass egy szívférgesség gyorstesztet vérből a kutyának a dokinál, ha már nem védekeztél eddig a szúnyogok ellen.
Magadra meg szúnyogriasztó spray. Illetve vannak kifejezetten kutyáknak való szúnyogriasztó sprayk, azt lehet a spot on mellé fújni így estefelé.
Advantix?
Pár szúnyogfaj ellen véd, és azok ellen éppen nem, amik most támadnak: ártéri és oldalfoltos szúnyog.
Én is megvettem, rátettem a kutyámra, aztán jött a pofáraesés.. 2-3 féle ritkább szúnyog meg egy fajta légy. Olvassátok el a használati utasítást!
Nekünk egy szúnyog sem szállja a kutyát amióta Advantix van rajta. Nagy ívben elkerülik, az összes. Tudom, mert állandóan figyelem a kutyát.
Engem az, hogy mi van a tájékoztatóra írva nem érdekel. A tapasztalat fontosabb és nekünk az összes ismerősünk maximálisan meg van az Advantixxal elégedve. De azt csak egy példának írtam, nem azért, hogy feltétlen azt rakja a kutyára.
Én legalább segítettem, te nem sokat ;) !
Köszönöm a válaszokat
Eddig azért nem védekeztünk a szúnyogok ellen mert az előző években nem tapasztaltam ilyet egy-kettő elofordult de ennyi meg soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!