Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A yorki kutyám velem egy...

A yorki kutyám velem egy ágyban alszik, leszoktassam róla vagy nem?

Figyelt kérdés
Akutyám 3 napja van nálunk és már non jól megbarátkozott a környezetével es a családdal. Van saját kis kutya kanapéja ami nagyon puha, tágas, meleg, és kényelmes is. Ezért nem értem hogy mért mindig velem alszik.Lehet hogy bisztonságban érzi magát mellettem? Lehet azt hiszi hogy én vagyok az annya?
2008. nov. 12. 18:26
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

OKOSKAH!Én arra értettem hogy nem érdekel hogy az egyik válaszoló írta hogy sokan fujjogni fognak hogy velem egy ágyban alszik!Érted?

XD

XXD

XXXD

XXXXD

2008. nov. 22. 21:42
 12/12 anonim ***** válasza:
szerintem szoktasd le,ágyad mellé tegyél neki ketrecet amiben alszik,tegyél be neki olyan ruhát amin érzi a szagodat,hidd el igy is édes marad, és nem kell félned attól,hogy agyon nyomod
2009. jan. 17. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!