Chippelt kutyának mi a sorsa, ha elpusztul?
Eltemetni semmi képpen sem szabad, tudtommal be kell jelenteni és majd csinálnak vele valamit.
Nem olyan mint egy macska vagy hörcsög stb, hogyha háznál elpusztul akkor a kert végébe el lehet temetni. Ezt nem lecseszésnek szántam csak megjegyeztem.
Elásod, kidobod, elhamvasztatod, vagy X összegért a kolléga elintézi a tetemet...de nem mindenki.
Esetleg jelented az állatdokidnak, és töröljük a rendszerből. Hivatalosan 8 munkanapon belül meg kell(ene) tenned.
Egy állatorvos.
Mi annó, mikor családi házban laktunk, a végstádiumú rákos kutyánkat, miután az állatorvos rövid szenvedés után reménytelennek nyilvánította és elaltatta, a kedvenc helyén, a kertben ástuk el egy fa tövébe (magát az egész testet, mindenféle hamvasztás nélkül).
A hivatalos dolgokat az eutanáziát végrehajtó állatorvos végezte el.
Eltemetheted, és az állatorvosnál, ahol addig évente veszettség ellen oltattad, be kell jelentened, hogy elpusztult.
Ha nem akarod a kertedben eltemetni, hívd a környékeden lévő állattetem eltakarítót. Régebben ingyen elvitték, aztán azt hallottam, hogy 5 ezer ft-ért, most nem tudom mennyi. Ha állatorvosnál hagyod a tetemet, ő 12 ezer Ft-ért szállíttatja el. Vagy a miénk felajánlotta a hamvasztást is 40 ezer Ft-ért, és akkor megkapod a kutyád hamvait. Van ilyen vállalkozás is, akiket kihívhatsz, és akkor ott helyben elhamvasztják, és megkapod a hamvait.
Miért pontozzátok le a hármast?
Tök igazat ír. Eltemetheted, elhamvaszthatod, vagy ha sltatásra kerülne a sor, van olyan lehetőség hogy az állatorvosnál hagyod.
Utána meg szólsz az állatorvosnak hogy már nem él a kutya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!