Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hívtatok volna rendőrt a...

Hívtatok volna rendőrt a helyemben?

Figyelt kérdés

Tegnap egy nagyobb üzletsoron voltam vásárolni.Egy autóban résnyire lehúzott ablakok mellett egy kutya ült.

A kocsi félig árnyékban volt, de az állat lihegett.

Bementem az egyik üzletbe, ott eltöltöttem 20-30 percet.Kifele jövet még mindig ott volt a kutya.Bementem a másik boltba, ott 15 percet voltam, a kutya még mindig ott volt.

Néha előre mászott a kocsiba, utána a hátsó ülésen aludt, igazából nem úgy tűnt mint aki a halálán van, de látszott,hogy melege van.

Bepakoltam a kocsimba, aztán beültem egy fél percre, én azt hittem felrobban a fejem olyan meleg volt benne.És akkor mondtam, hogy hívom a rendőröket a kutya miatt.

Durván 10 perc múlva ott is voltak, én vásároltam tovább, aztán 30 perc múlva mondták be az autó rendszámát,hogy azonnal menjen az autójához.

Tehát az a kutya minimum 1.5 órát ült a kocsiban.

Ez pedig már több mint dühítő számomra.Nem értem miért kell vásárolni vinni.Nem értem miért kell 1.5 órán át a kocsiban hagyni?Mert ha 20-30 perc akkor azt mondom,hogy csak-csak.(a körülményekhez képest elfogadható lett volna a 20 perc)

Na de így?

Ilyenkor mi a következménye a rendőrségi intézkedésnek?

2019. jún. 9. 07:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Másrészt nem biztso, hoyg tudták volna hol hagyni - pl. nyaralók egy idegen helyen (szálloda vagy más szállás) nem hagyhatják ott az állatot egyedül.

Akkor a kocsiban sem hagyom egyedül... Inkább nem shoppingolok.

2019. jún. 9. 10:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyaralók akkor többen vannak! Maradjon kint vele valaki árnyékban! Ennyi! Ha egyedül nyaral a kutyájával, akkor meg oldja meg este a vásárlást vagy korareggel. Ha az sem megy akkor kösse ki árnyékba egy tál vízzel amíg beszalad! De arra nincs mentség, hogy valaki másfél két órákat shoppingol a kutyát a kocsiban hagyva! Nem kell mentegetni ezeket a barmokat.
2019. jún. 9. 11:22
 13/16 anonim ***** válasza:
29%
Jól tetted hiába ment ki hozzá esetleg a gazda vásárlás közbe az nem elég. Ha az ember vásárolni megy maradjon otthon a kutya. Max akkor hagyom a kutyám a kocsiba nyáron ha sietünk és velem van tankoláskor, olyankor lehúzott ablakkal hagyom bent vagy klímával és ha sor van a kasszánál kimegyek kinyitom neki az ajtót van hogy félre is állok és ha szabad a kassza akkor lépek vissza fizetni így nincs 5 percet a kocsiban zárva. De ezt a módszert sem szeretem, éves szinten max 3 alkalommal ha előfordul és ismerős kútra megyek ahol tudják ilyenkor miért állok ki a sorból és nincs balhé miatta.
2019. jún. 9. 14:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Velem is volt már, hogy tréningről hazafelé jövet nagybevásárlást kellett tartanom, de én ilyenkor mindig kikötöm a kutyát a megőrzőnél vagy ha az nincs, akkor egy jól látható kamera alá. Sosem szóltak még érte a biztonságiak. Szerintem jól tetted, hogy kihívtad a rendőröket, de egyébként a biztonsági szolgálatnak is nyugodtan lehet szólni ilyenkor, ők azonnal be tudják mondatni a hangosbemondóba.
2019. jún. 9. 15:12
 15/16 A kérdező kommentje:

Továbbra is kiemelném,hogy van ingyenes kutyamegőrző az üzletsoron.

Ezért is háborított fel, és így talán megtanulja, hogy nem hagyja kint többet a kutyát.Ha csak bemondják a rendszámát, kimegy, és nem érti mi a gond.Így a rendőrök biztos elmondták neki.

Ha én mondom el neki,akkor csak egy fontoskodó emberként köpködne rám a baráti társaságában, és röhögnének.

Egyébként arra gondoltam,hogy nyitva volt az ajtó, és a rendőrök kivették a kutyát, és úgy várták a tulajdonost, és csak 30 perc után unták meg a várakozás.

De ami még valószínűbb, hogy több üzletbe kellett bemenniük bemondatni a rendszámot. (OBI,Háda,Eurofamily,Euronics,Deichmann,Auchan minden volt ott - és ugye nem tudni hol shoppingol a kedves gazdi)

2019. jún. 9. 17:28
 16/16 anonim ***** válasza:
57%

Igen, ilyenkor én is rendőrt szoktam hívni és nagy ívben sz@.rok rá, hogy tetszik-e a gazdinak vagy sem.

Nagyon nem lehet kellemes szépen lassan megfőni és hőgutát kapni az 50 fokos kocsiban...

Mi is szoktunk kutyával utazni/nyaralni/kirándulni, de ha be kell menni a boltba, akkor a másikunk kint marad a kutyával a kocsinál... -.- nem is értem komolyan az ilyen embereket.

2019. jún. 9. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!