Miért nem követ a kutyám?
Igen, de érdekes mert nekem shetlandi juhászom van, ő pedig elképesztően ragaszkodik hozzám. Ő kitepte magát egyébként mástól, akinél igazából csak vendégségben volt pár óráig... Itthon voltam, azért kellett mennie mert festettünk, nem akartuk hogy belélegezze. Hallom, hogy valaki eszeveszetten kaparja az ajtót, hát ő volt, és akire rábíztam úgy hívott fel hogy közben majdnem szívrohamot kapott. (egyébként itt volt a telepen, szóval halistennek utcán nem is kellett átjönnie) 😁
Szóval, hiába szólt bele a tenyésztésébe a skót juhász, ezt az önállóságot nem adta át. De egyébként az a skótjuhasz akit említettél annyira erős, ha most az új gazdától megint új gazdához kerülne, az se hatná meg. Önálló juhászok, így lettek tenyésztve, szerintem nagyon szép ha ilyen erős jelleme van egy kutyának. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!