Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan engedhetné meg apukám?

Hogyan engedhetné meg apukám?

Figyelt kérdés

Szeretnék a kutyámmal ide-oda járkálni busszal,vonattal.De apa nem engedi meg azzal a kifogással,hogy a sofőr úgy sem engedi fel.Hiába mondom neki,hogy már több kutya is utazott a buszon,de azt mondja ez attól függ melyik sofőr szereti a kutyákat és melyik nem.

Kötelesek felengedni a kutyát ha van rajta póráz,szájkosár és az oltási könyve nálam van.Akkor nem engednek fel ha már van másik kutya a buszon.

Nem tudom miért fél ettől vagy csak nem akarja.Ha nem is engednek fel jön a következő busz fél óra múlva.

Hogyan beszéljem rá?

A kutyus jól nevelt,ügyes nem lenne vele gond azon kívűl,hogy hányna ha nagyon "ráz" a busz,de ilyenkor tartok elé egy zacskót és ez nem probléma.

Egyébként törpe tacskó szóval a mérette sem lenne gond.

Most pénteken is szeretném felvinni a suliba,mert program lesz ahová lehet vinni.

2019. jún. 4. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

A busz nem tudom távolsági busz e, de ott van egy szabályzat, hogy egy db pórázon vezetett, szájkosaras kutya szállítható, a többi kutya kisméretű, boxban szállított kell, hogy legyen; a bx el kelll hogy férjen a kézipoggyász tartóban; ha póráz-szájkosárral felszállnál egy távolsági buszra, amin már van egy kutya, akkor nem engednek fel a fentiekből kiindulva.

Ha nem távolsági busz, akkor nem szóltam.

A kérdésedre térve; ne győzküödd. Fogd a kutyust, szállj fel vele és csókolom. Ha már írsz itt, akkor már elmúltálk 16; már idős ahhoz, hogy ilyen döntlésekbe ne szóljanak bele a szüleid.

2019. jún. 4. 14:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem akarták megengedni. Annyit mondtam, hogy jó, akkor te viszel el kocsival minket. Rögtön meggondolta magát (szoktuk persze kocsival is vinni a kutyát, csak anya utál vezetni, ezért ha nem muszáj nem megy) .

De mondhatod, hogy te majd megoldod a dolgot, ha nem engednek fel akkor nem mész. De úgyis fel fognak.

2019. jún. 4. 14:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Távolsági busz.

17 éves vagyok,de az a baj van bele szólása amíg itt lakom.

Az a gond,hogy itthon van reggel és észre venné ha eltünne a kutyus,mert benti.

Valami jó érv kellene vagy nem is tudom micsoda.

2019. jún. 4. 14:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Ő felvisz kocsival inkább mindig,mindenhová.De akkor nem fog tudni,mert dolgozni megy.
2019. jún. 4. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor távolsági buszon ez van, amit írtam. Nem hinném, hogy a tacsi bxa kézibpoggyásztartóba befér; így marad a póráz-szájkosár és jegy vásárlása a kutyának a buszra felszállva.

Ha a buszon boxban utaznak kutyák, az ok, felszállhatsz.

Ha a buszon utazik egy másik kutya pórázon, szájkosárral, akkor sajnos így jártál, meg kell várnod a következő járatot.

Ha a busz onnan indul, akkor próbálj meg elsőnek behúzni oda :) Ha nem száll fel valaki, aki már korábban vásárolt helyjegyet a buszra és kutyajegyet, akkor mázlid van.

Ez az, amit tudnod kell arról, ha távolsági busszal utaznál.

17 évesen szerintem ebbe már nincs beleszólása.

Reggel felteszed a kutyára a pórázt; "Cső Apa!" és elindulsz. Ha megy utánad, mondod, hogy már elég nagy vagy, hogy ezt eldöntsd.

2019. jún. 4. 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Én megengedem, hogy felvidd a buszra! Mondjuk ha visszafelé nem engednek fel a buszra és következő járat sincs, akkor az elég ciki lesz, de hát egyszer élünk.
2019. jún. 4. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!