Nem szeretnem hogy az apukam setaltassa a kutyat. Hogy mondjam el neki?
Minek van kutyád, ha nem is értesz hozzá?
Te szoktad sétáltatni?
Feltételezem a kutya családi mivel a szüleiddel laksz, örülj neki, hogy megengedték hogy lehessen kutyád mert sokaknak ez nem adatik meg. Ha már voltak ilyen rendesek akkor ugyan hadd foglalkozzanak már vele ők is lévén ők fizetik az ellátását nem te. Ne legyél egy önző kis szörnyeteg. A kutya nem fog attól senkihez jobban kötődni, hogy apud ad neki egy jutit helyes viselkedésért. Sőt feltételezem mivel iskolába jársz így nincs is kellő időd vele foglalkozni. Az, hogy a kutya vezeti őt gondolom veled is így van és ha te viszed gyakrabban sétálni akkor te hibád, hogy nem nevelted le a húzásról.
Inkább köszönd meg neki a segítségét
Nekem minden este apum viszi el a kutyákat.
Ha úgy érek haza, én is megyek, de ettől függetlenül játszok velük, etetem őket, foglalkozok velük, semmi hátrány nem ér abból, hogy apummal mennek.
Baja biztos nem lesz a kutyádnak.
#5-ös vagyok
Vagy menj el vele te is sétálni.
Örülnél inkább , hogy foglalkozik vele.
Az enyém napi 1x ha megsimogatja, játékról , sétáról csak álmodni lehet részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!