Embernek való epilepszia gyógyszert lehet adni az epilepsziás kutyának?
2.
Vannak állatra is használható emberi gyógyszerek. Nyulaknál például az espumisant lehet használni, és a Quamatelről is hallottam, hogy lehet kutyáknak adni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__8893798-mily..
első voltam.
Embernek való gyógyszert csak akkor lehet adni, ha állatorvos mondja.Ha nem vagy állatorvos, akkor ne adj neki magadtól.
Ki diagnosztizálta hogy epilepsziás?Ha állatorvos, akkor miért nem adott rá gyógyszert?
Ha te állapítottad meg, a tünetei alapján, akkor azt mondanám, nagyon helytelen dolog.Egyrészt mert ez az orvos dolga, másrészt mert nem is biztos hogy epilepsziás.
Van bizonyos agyi keringési zavar, aminek ugyanolyan a tünete mint az epilepsziának.
Én így jártam a kutyámmal.Teljesen epilepsziás tünetei voltak.Láttam már sajnos rokonnál és egy ismerősnél is ilyen tüneteket.
Vittem a kutyám az orvoshoz, hogy epilepsziás.Az orvos vizsgálatokat csinált, és kiderült, agyi keringési zavar, amire kapott egy Karsivan nevű gyógyszert,és semmi baja nem volt többet.Ha akkor én is mondjuk szerzek epilepszia elleni gyógyszert, a kutyámnak annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!