Epilepsziás kutya mellé társ?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy 2 éves keverék ivartalanított kutyám, aki mellé szerettünk volna még egy kutyust.
Viszont, epilepsziás és nem tudom, hogy mennyire tenne neki jót/rosszat egy új családtag. (naponta kap gyógyszert, más kutyákkal jól kijön, barátságos kutya)
2018. jún. 4. 16:52
1/4 anonim válasza:
Szerintem jo otlet. Lehet hogy orulni fog neki, tarsra talal :) ha baratsagos , jatszos kutyus akkor en tuti megprobalnak egy okos kutyust fogadni melle. Lehet az allapotan sajnos nem valtoztatna, de semmi sem kizart! Szerintem csak batran!
2/4 anonim válasza:
Hajrá, szerintem jól jönne neki, sok sikert az új kutyushoz :-)
3/4 anonim válasza:
Nem biztos hogy jó hatással lesz rá. Nekünk is epilepsziás a kutyánk, ő nem szedi napi szinten a gyógyszereket, a rohamok után 1 hétig kapja csak. Viszont az nála kiderült, hogy stressz hatására sokkal gyakoribbak a rohamok. Pomt ezért mielőtt befogadtuk a második kutyánkat, 1hónapig volt nálunk ideiglesen. Mivel nem volt ez alatt egy roham sem és viszonylag jól fogadta az új kutyust, így maradhatott és szerencsére azóta sincs semmi probléma belőle
4/4 anonim válasza:
Próbáld ki úgy, hogy ideglenes gazdija lennél a másik kutyusnak! Ha rendben van, és jól kijönnek, akkor szerintem minden rendben lesz, és örökbe is fogadhatod!
Sajnos állapotán nem fog javítani, de általában jót tesz a kutyának a kutya társ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!