Kb.3 hete van nálam egy szibériai husky két hónapos lány kiskutya. A többi lent?
Nem lehet, hogy férges és ezért nem elég neki az étel? Persze az is lehet, hogy csak feneketlen bendőjű, mint a mi kutyánk. Hogy hányszor láttam már a "szegény, éhező kutya vagyok" című műsort... volt, hogy valaki bevette a családból, de a második adag vacsora is eltűnt egy pillanat alatt.
Harapás: Két tippem lenne, az egyik, hogy ha erősen harap, akkor jajdulj fel és hagyd faképnél, a másik, hogy vidd kutyaoviba vagy normális kutyák társaságába, mert úgy meg tudja tanulni, mi számít erős harapásnak, viszont egy kölyökkel még kesztyűs kézzel bánnak a normális kutyák.
"az állatorvos azt mondta, 4 hónaposan vihetem leghamarabb." Ez érdekes, mert ha időben vagytok az oltási sorral (6 hetes kortól 2 hetente), akkor 3 hónapos koráig megkapja az alap oltásokat. Esetleg a veszettség ellenit még nem, de az a kutyasuli szempontjából ilyenkor nem számít. Sétálni szoktátok vinni vagy azt sem javasolta? Minél tovább van elszigetelve a többi kutyától, annál nehezebb lesz megtanulnia kutyatársaságban a normális viselkedést.
A kutyatársaságon és a feljajduláson és faképnél hagyáson kívül azért nincs ötletem, mert a fiatalabb kutyánk valószínűleg ezek miatt szokott le az erős harapásról.
1-es válaszoló vagyok.
Nem tudom mit vétettem, miért lettem "leszavazva", de igazából lényegtelen.
Amiért írok, az az, hogy elkaptam a grabancát és bizon "megrángattam"... most már nem akar harapni, hanem szépen közelít, nyalja a kezem :) Köszönöm a tippeket, hasznos volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!