A te kutyádnak is elszáll az agya, ha macskát lát?

Eggyel nehezebb annál, minthogy itt leírjam. Kutyaiskola, középfok. Póráz nélkül még nem tudom mit reagálna, egyelőre annyit értem el, hogy ha macskát lát, nem indul meg a pórázzal és velem együtt, nem ránt el, hanem csak bemerevedik, de nem feszíti meg a pórázt, csak mereven figyel. Nem vagyok benne biztos, hogy póráz nélkül is ezt csinálná.
Illetve a szüleim cicáját már megtűri bent a lakásban is. Falkavezérség átvétele, néhány komoly büntetés (kizárás napokra), és üveg ajtón keresztül az orra előtt a cicc pátyolgatása. Nem mondhatnám, hogy megzerette, de hajlandó vele egy légtérben tartózkodni úgy, hogy a macsak jöhet-mehet, nem bántja.
De ilyen szintű ösztönkezelést tényleg csak középfokon tanítanak, nálunk legalábbis. Ehhez előbb ki kell alakítani a megfelelő kapcsolatot a kutyával, meg minden.

Szóval nem érhetek el eredményt, csak is kutyaiskolával...
Oh! Miért olyan drágák azok a fránya iskolák...?!
Már olyan régóta próbálok rá spórolni, de az istenért se jön össze rá a pénz. :_(
Teljes elkeseredés!!!!
16:30
Már azt is megpróbáltam. Semmi siker.
Mikor a macska el tudott szökni egy kerítés mögé, vagy valahova, ahol már nem tudta követni, akkor jött vissza hozzám. És ha addig elcsapja egy autó? Mert nem sok, de azért van itt autó mozgás.

Ha nem birod megallitani ha ozet, macskat, ufot, pancelos tatut, zebrat, kocsit, biciglit, akarmit lat, _nem te vagy a falkavezer_ ez van.
Elso korben old meg ezt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!