SOS! Megevett egy egész tábla csokit. Mit csináljak?
Éjjel az íróasztalomon hagytam egy kibontott tábla csokit, nem tudom hogy tudta levenni a kutyusom, föl se éri sehogyan, mégis reggel mikor kimentem a papírját nyalogatta a csoki meg eltűnt, szerintem megette. Mit csináljak? Úgy hallottam a sok csokitól meg is halhatnak. Tudom hogy én is hibás vagyok, de álmomba se gondoltam volna hogy azt onnan le tudja venni. Nagyon félek :( Az állatorvos pedig szerdán-csütörtökön szabadságom van. Akkor vigyem el egy másik városba? Nagyon félek hogy valami baja lesz!
(kistestű)
Az első kutyám (tacskó-pincsi) imádta a csokit és a Tic-Tac-ot.
Csokiból a Balaton szelet és a Milka volt a kedvence...
(nem keveset evett, ha pedig hasmenése volt akkor (orvosi utasításra) kapott 1-2 kocka étcsokit)
14 évet élt...
(Élete első 10 évében csak oltani vittük dokihoz,
ill. 1 alkalommal kullancsot szedet ki belőle...)
Az én öreg kutyám is válogatott. Egyszer akartam neki adni
Tibi csokit. Undorral kiköpte és leste a Milkát a kezemben. :) Ja, tényleg, a tiktakot is hogy szerette! A doboz zörgésére bárhonnan előkerült. Ő 15 évet élt.
Régen a kutyák nem voltak ennyire gyengék, ahogyan manapság beállítják őket. Ettek azok mindent, manapság pedig csak a prémium táp.
Nem lesz semmibaja a csokitól, max szebb, fényesebb lesz a szőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!