Mit gondoltok az agarakról? Esetleg tapasztalatok is érdekelnének.
Figyelt kérdés
Végre olyan élethelyzetbe kerültem, hogy hosszú kihagyás után megint tudok kutyát tartani. Az agarak régóta nagyon tetszenek, a magyar és az orosz agár a favoritom.
Ha valaki megosztaná velem személyes véleményémét, tapasztalatait megköszönném :)
Esetleg ha facen ajánlanátok agaras csoportokat az is jó lenne :) én nem igazán találtam
2019. máj. 26. 14:57
1/2 anonim válasza:
Nagyon aranyosak csak van pár bunkóskodó agár:(
2/2 anonim válasza:
Imádnivalóak! Párszor voltam a fajtamentésnél önkénteskedni, bele voltam szeretve az összesbe! Majd egyszer én is hozok el egyet tőlük!
Csoportok, Agár-fajtamentés, Agaras, Agár Rajongók Klubja, esetleg Whippet Center, Borzoi Hungary - Orosz Agár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!