Miért baj az, hogy ha a kutyámmal alszom?
hát mondjuk ha minden nap mosdatod (ami nem lenne egészséges) akkor sem lenne tiszta. Pl kiviszed sétálni és belefekszik a koszba, mocsokba. mi még utcai ruhában sem fekszünk le, mert az is koszos, pedig mi nem hentergünk a fübe, porban. szóval a kutya szöre koszos, poros. (barátnömnek máltaia volt és havont ment kozmiba, rövid volt a szöre, és ha kellett a barátnöm is megmosta, patyolat szöre volt, de még így is volt szaga egy kicsit)
a másik meg hogy sokan alergiások az állatokra. én pl nem tudnék kutyát macskát a lakásban elképzelni, még a legtisztábban tartott lakásban is elöfordul itt ott ször.
ja én alergiás vagyok a macska szörre, ha megsimizem akkor elkezd az orrom viszketni de nagyon. ha ez állandóan a lakásban lenne tuti megörülnék.
a legutolsó érvem miért ne, mert a akármikor férges lehet, még a legsürübb féregtelenítéssel is lehet férges. a férgek a seglyuka köré teszik a petéiket, és a kutya azt nyalogatja, utánna meg a bundáját. így ha te megsimized akkor egyböl a pete a kezeden van amit ha szemdebe dörzsölsz vakságot okoz, ha kikelnek.
ezért nálunk is van kutya macska kint, de a gyerekek tudájk, játék után kézmosás.
Férgek minden állatban vannak, sőőőőőőőt emberekben is !!!
Érdemes elolvasnd, és utána kijelenteni hogy BENNED nincsenek férgek!!!
Ha tiszta és egészséges az eb,akkor miért ne?
Szerintem semmi gond ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!