Jó ötlet lenne még egy kutya?
Van itthon 4 kutyus 2 a tesómé 1 közös 1 pedig az én kutyám de ő is inkább közös,családi kutya.
A tesómmal folyton veszekedünk miattuk tehát volt hogy én elakartam vinni sétálni egyszerre 2 kutyát és nem engedte mert hogy azaz ő kutyája is és én nem vihetem sehová.
Ha játszok vele elhivja,mikor kölykök voltak mindig kisajátitotta őket nem hagyta hogy foglalkozak velük de persze neki vettek a szüleink még egy törpe tacsit is
Én szeretnék örökbe fogadni vagy vásárolni egy kutyát ami csak a sajátom lesz.Pénzem van és diákmunkán vagyok rendszeresen szóval az nem gond.
A szüleim már beleegyeztek de 5 kutya nem sok?
Az itthoni kutyáim akik az enyémek nem a legaktivabbak sétálok velük egy fél órát és már elfáradtak de én meg sportolni szeretnék a kutyáimmal futni eljárni meg ilyenek de ők nem birják.
Jó ötlet lenne egy aktívabb fajtát pl. németjuhász vagy vizsla? vagy aktívabb keverék?
Itt az oldal linkje, csak telefonon nem tudtam bemásolni:
Köszönöm szépen a linket.
Arról esetleg nem tudsz valamit hogy az örökbe fogadásnak milyen feltételei vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!