Bishon havanese v bolognese kutyus jobb?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kiskutyát de nem tudom eldönteni melyik legyen!Melyik kutyával könnyebb bánni?Mik a tapasztalaitok?Nagyon hullatják a szőrüket?ÉS hogyan tudom szobatisztaságra nevelni?köszi a válaszokat:)2010. júl. 7. 14:37
11/16 anonim válasza:
én vagyok a bologneses...nem azért mondtam mert hányós mert nem szeretem a havát...én is csak véletlen választottam ezt anno (ez tetszett picit jobban)
hanem fórumon olvastam gazdáktól...no mindegy
sztem azt válaszd amelyik neked tetszik mert egyik se kevesebb a másiknál..mindkettő okos szép és kedves
12/16 anonim válasza:
18:21
az ilyen tud feldühíteni. szerinted ezek nem igazi kutyák? szerintem egy kisebb kutyát SOKKAL JOBBAN lehet szeretni, már bocs, akit az öledbe vehetsz és megölelhetsz. de ízlések és pofonok.
13/16 anonim válasza:
a kutya nem játék nm ölelgetjük, és nem engedjük az ölünkbe.
14/16 anonim válasza:
Havanese! Nekem is havansesem van. Én mást szerettem volna de nem bántam meg sőt.....
15/16 Cinti12 válasza:
Na figyelj ide a bolognese meg a havanese normális átlagkutyák okosak és tanulékonyak de nem a legokosabb fajtákba tartoznak de szeretetteljesek életvidámak szeretik a felfedezést intelligensek és a gazdája bárhova magával viheti.És mindig a gazdája mellet lesz!!! a bologneset meg a havaneset ne hasonlítsd a csivavákhoz vagy a yorkik hoz a vagy a buta fajták közé!! ja és azért mert szép a szőrük nem papucsállatkák!!! és NAGYON RENDES kutya ja és NEM papucsállatok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!