Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bishon havanese v bolognese...

Bishon havanese v bolognese kutyus jobb?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kiskutyát de nem tudom eldönteni melyik legyen!Melyik kutyával könnyebb bánni?Mik a tapasztalaitok?Nagyon hullatják a szőrüket?ÉS hogyan tudom szobatisztaságra nevelni?köszi a válaszokat:)
2010. júl. 7. 14:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

én vagyok a bologneses...nem azért mondtam mert hányós mert nem szeretem a havát...én is csak véletlen választottam ezt anno (ez tetszett picit jobban)

hanem fórumon olvastam gazdáktól...no mindegy

sztem azt válaszd amelyik neked tetszik mert egyik se kevesebb a másiknál..mindkettő okos szép és kedves

2010. júl. 7. 20:16
 12/16 anonim ***** válasza:
48%

18:21

az ilyen tud feldühíteni. szerinted ezek nem igazi kutyák? szerintem egy kisebb kutyát SOKKAL JOBBAN lehet szeretni, már bocs, akit az öledbe vehetsz és megölelhetsz. de ízlések és pofonok.

2010. júl. 7. 20:39
 13/16 anonim ***** válasza:
44%
a kutya nem játék nm ölelgetjük, és nem engedjük az ölünkbe.
2010. júl. 7. 20:55
 14/16 anonim ***** válasza:
Havanese! Nekem is havansesem van. Én mást szerettem volna de nem bántam meg sőt.....
2010. júl. 16. 21:27
 15/16 Cinti12 ***** válasza:
Na figyelj ide a bolognese meg a havanese normális átlagkutyák okosak és tanulékonyak de nem a legokosabb fajtákba tartoznak de szeretetteljesek életvidámak szeretik a felfedezést intelligensek és a gazdája bárhova magával viheti.És mindig a gazdája mellet lesz!!! a bologneset meg a havaneset ne hasonlítsd a csivavákhoz vagy a yorkik hoz a vagy a buta fajták közé!! ja és azért mert szép a szőrük nem papucsállatkák!!! és NAGYON RENDES kutya ja és NEM papucsállatok!!!!
2012. júl. 20. 22:18
 16/16 Cinti12 ***** válasza:
Ja és nálam a bolognese.
2012. aug. 27. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!