Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya szájában kevesebb...

Kutya szájában kevesebb baktérium van, mint egy emberében?

Figyelt kérdés

Olyan dolgokat olvasok itt, hogy nem tudom kinek higgyek!

"Kutya nyálától kevesebb bajod lehet mint akár egy másik emberétől ezt vedd figyelembe...Sőt kutyanyál még baktériumölő hatású is.

Hát nem igazán, a kutya nyálában is sok a baktérium, nem beszélve arról, hogy előtte olyan helyeken nyalogatta magát amivel normális ember nem szívesen kerülne közelebbi kontaktusba.

hallottam már olyasmit, hogy a kutya szája tisztább, mint az emberé, de én ezt a szagok alapján nehezen tudom elképzelni..."

Valaki azt mondja, hogy nem rosszabb, mint egy ember szája, de azért mégis... Egy normális ember, legalábbis én, nem nyalok meg minden dolgot, nem veszek a számba ezernyi cuccit, nem nyalogatom magam, és minden nap fogat mosok... Akkor miért lenne egézsgéesebb egy kutya szája, mint egy embernek?

2010. júl. 7. 11:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Az emberek is nyalogatnak nemi szerveket, csak épp nem a sajátjukat.
2011. ápr. 15. 23:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezen jót nevettem:D
2011. ápr. 16. 10:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha elérnék a sajátjukat, akkor azt is nyalogatnák.
2011. ápr. 27. 11:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát engem ember még nem harapott meg,kutya meg csak játék közben de elég sokszor annyira hogy vérzett a kezem és 1x se mentem dokihoz és itt vagyok semmi bajom (jah és semmi csúnya seb maradék sincs a kezemen:P),mellesleg mindig ha megvágtam magam vagy más komolyabb sérülés ért engedtem a kutyámat hogy nyalja meg,és hamarabb elműlt mint másképp.

Nem nagyon néztem ez után,de szerintem van benne igazság.Ember nyált nem csorgattak rám,de személy szerint jobban irtozom attol.

Oksa hogy a kutya nyalogatja a nemi szerveit meg szart is eszik meg minden,viszont a szart eszi mert sok a tápanyag benne,undoritó de igaz.Valamivel csak tisztább kell legyen,elég ha a fogait megfigyeljük.

Amugy meg egyszer fogadásból meg kellett egyek 3 szilvát amit a kutya már félig megrágott.Azt hittem a legundoritobb dolog lesz amit életembe teszek,nha jo az is volt,de viszont semmi bajom nem lett.Ám mikor ettem a pasim ételéből (csak hogy megkostoljam) megtörtént nem 1x hogy herpeszem lett.

Sok marhaságot csináltam de minden oda juttatott hogy a kutyák minden szempontból jobbak mint az emberek

2012. márc. 12. 02:37
 15/15 anonim válasza:
Őszintén nem sokat tudok az ilyen bacikról.. de azt biztosan tudom hogy semmi bajod sem lesz nekem van egy tigris boxerem és amikor elestem a kövön le horzsoltam a térdem egy kicsit csúnyán meg ütöttem a kezem is a láb fejem is felálni se bírtam a kutyusom segített felálni és be menni aztán ő megnyalta a sebem és 1hét alatt be forradt aztán ki ment a házába és nem lett semmi bajom itvagyok és élek!!!
2015. júl. 11. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!