Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS. Mi lehet a kutyám baja?

SOS. Mi lehet a kutyám baja?

Figyelt kérdés
Ma délután a középtermetű kutyám felmászott az asztalra, de lecsúszott és a hátára/oldalára esett. Azonnal felált , furán ment és köhögött. Azóta már fut , boldog meg minden. Csak azóta is köhög ha ugrál vagy fut. Mi lehet a baja ? Ma már nem tudom állatorvoshoz vinni 😭

2019. máj. 19. 16:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%
Ok, lehet, hogy nem törés, nem vagyok állatorvos, de volt már példa arra, hogy esés után volt egy rossz mozdulat és az addig vígan szaladgáló kutyának átszakította a bordája a tüdejét... Kicsit sem normális, hogy köhög! Legalább hívd fel az ügyeletet.
2019. máj. 19. 18:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Az elöbb áttapogattam az oldalát, nyomásra nem fájdítsa, semmi elváltozás nincs rajta, es ugralt is es futott, csak fáj neki ha az egyik oldalára fekszik. Remélem hogy csak az ütés miatt
2019. máj. 19. 18:43
 13/15 anonim válasza:
70%

Megütötte magát, mint ahogy mi is megütnénk, ha leesnénk pl. egy létráról.

Látom, itt mindenki úgy nyomkodja a piros pacsikat, mintha fizetnének érte :D

2019. máj. 19. 18:49
 14/15 A kérdező kommentje:
Én zöld pacsit nyomtam mindenkinek. Nagyon koszonom a valaszokat mindenkinek ☺️
2019. máj. 19. 18:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha elviszed állatorvoshoz, azzal nagy bajt nem csinálsz, köhögés lehet az izgalomtól is, de lehet, hogy jobb, ha szakember is látja. A kutya nem mindig tudja felmérni, hogy mennyit mozoghat, meg milyen hévvel, van, aki sokat küzd a saját kutyájával 1-1 törés után, mire a kutya felépül, mert az annyira tele van energiával, hogy sérülten is menne.

(off: nincs mindenhol ügyelet...)

2019. máj. 20. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!