SOS. Mi lehet a kutyám baja?
Figyelt kérdés
Ma délután a középtermetű kutyám felmászott az asztalra, de lecsúszott és a hátára/oldalára esett. Azonnal felált , furán ment és köhögött. Azóta már fut , boldog meg minden. Csak azóta is köhög ha ugrál vagy fut. Mi lehet a baja ? Ma már nem tudom állatorvoshoz vinni 😭2019. máj. 19. 16:46
1/15 A kérdező kommentje:
Azóta már evett ivott rendesen
2019. máj. 19. 16:52
2/15 A kérdező kommentje:
Kérlek nyugtassatok meg , remelem nincs nagy baja 😭
2019. máj. 19. 17:00
4/15 A kérdező kommentje:
Ma nem tudtam állatorvoshoz vinni
2019. máj. 19. 17:06
5/15 A kérdező kommentje:
Nagy baja lehet ???
2019. máj. 19. 17:17
6/15 anonim válasza:
Szia, szerintem ne aggódj ennyire. Ha tud futni, és láthatólag nem szenved, akkor komolyabb baja sem lehet. Viszont hogy teljesen biztos legyél, és meg is nyugodj, holnap vidd el állatorvoshoz, ha szeretnéd
7/15 A kérdező kommentje:
#6 köszönöm hogy válaszoltál. És a köhögése mitöl lehet ?
2019. máj. 19. 17:32
8/15 anonim válasza:
Állatorvosi ügyelet van, oda el tudod vinni. Nem akarlak megijeszteni, de mivel az oldalára esett, akár a bordája is eltörhetett és lehet, hogy attól köhög, mivel valamit szúr a bordája. Ne legyen igazam, de egy röntgen nem ártana.
9/15 anonim válasza:
Nyugodj már meg :) A köhögés bármitől lehet, valószínűleg teljesen felesleges orvoshoz vinni azok alapján, amit leírtál.
10/15 A kérdező kommentje:
#8 nemhiszem hogy törés lenne , mert futkarozott, meg felugrott rám , akkor nem köhögött , de nemreg voltam kint vele es a hátárafeküdt utána köhögött. Köszönöm a válaszokat.
2019. máj. 19. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!