Valaki tippet tudna adni arra, hogy hogyan pucoljuk, vagy
nem tudom a kutya ürüléket?
Most bocsánat, de ezt a kutya beszerzése előtt nem gondoltátok át? A kutyátok nem szobatiszta, a szobatiszta kutya csak kint végzi a dolgát. És így nem is lesz az. Erre semmi praktika nincs azon kívül, hogy megoldjátok, hogy sűrűbben legyen levíve. Baromira nem higiénikus, undorító és a kutyának se jó.
2019. máj. 16. 21:21
Tökéletesen egyetértek az elsővel, de gondolom úgysem fogtok változtatni ezen, hisz eddig is letojtátok a kutyát, ezután is le fogjátok.
Nem tudom mekkora a kutya, de a macskaalom lehet az alternatíva. Nyilván nagyobb tálca kell, hogy ne lógjon le róla a feneke, de a kutyák is szívesebben ürítenek ilyen homokos, természeteshez jobban hasonlító cuccra, mint a pelenkára. És könnyebb is tisztán tartani.
2019. máj. 16. 21:33
Pedig az egyetlen megoldás az, hogy leviszitek és szobatisztára szoktatjátok át. Ha kell, akkor a kutya 8 órát simán kibír, gondolom ennél több időt már csak nem vagytok iskolában.
2019. máj. 16. 21:33
De miért nem nevelted szobatisztaságra? Ha nincs idő/kedv még arra sem, hogy napi 3-4 alkalommal levigyétek szerencsétlent sétálni, miért kellett kutya?
És persze, hogy ne akard eladni! Te tanítottad neki ezt a viselkedést! Vállald is a következményét!
2019. máj. 16. 21:55
A kutya jobb esetben 2x szarik max. Ha leviszed akkor lent fogja elvégezni a dolgát. Ne mond nekem, hogy nincs rá plusz 2x10 perc egy nap.
2019. máj. 16. 22:17
Szobatisztává kell nevelni, és akkor max. betegség esetén kell balesetre számítani. Ha szobatiszta, akkor bent alap esetben nem végzi el a dolgát, és kibírja az egész napot (irigylem érte őket egy kicsit).
2019. máj. 16. 22:50
Pedig napi 3-4 alkalommal le kell vinni a kutyát. Ha tetszik, ha nem. Ezt még kell oldani.
"Nem tudjuk sokszor levinni a kutyat iskola miatt." Ez mit takar pontosan?
2019. máj. 17. 00:30
8/13 A kérdező kommentje:
Hát azt takarja,h napi 7 órát ülök bent,és utánna 2 óra szakképzés az egyetemre! Koszonom egyebkent a sok valaszt! Kerem az 1.es a 2. Kommentelo valaszoljon arra a kerdesemre,hogy akkor megis hogyan tudom levinni tobszor. En csak nap 2x tudom levinni. Reggel es este!
Nyugi, sokan tartunk kutyát úgy, hogy teljes munkaidőben dolgozunk mellette, és nem otthonról. Még több lenne a gazdikereső a menhelyeken, ha nem lehetne megoldani. Neveld szobatisztává, ne pelenkára, és nem lesz baj.
2019. máj. 17. 07:07
Én egyébként ládát vettem az otthoni balesetek megelőzésére, és abba raktam virágföldet. Ez hasonlít a kintihez.
2019. máj. 17. 07:10
Kapcsolódó kérdések: