Hogyan adagoljam a kiskutyámnak a tápot?
Én sose méregetem a tápot.A kutya egyen annyit amennyit akar, amennyire éhes.Látszik egy kutyán hogy túl van etetve, akkor ha elkezd hízni, kevesebbet kell neki adni.
De ez a gyárilag ráírt adagolás nagyon nem jó, mert a kutya szervezetétől függ, mennyi kell neki.Így van olyan kutya amelyik sovány ugyanannyi táptól amitől egy másik elhízik.
Én amúgy se csak táppal etetek, mert a kutya ragadozó állat, húsra van szüksége.
Némelyik állatfelszerelés-kereskedésben lehet szerezni a táp márkájához készített műanyag poharat, amin be van vonalkázva, hogy hány gramm kb. mennyi. Vagy műanyag pohárnál egyszer mérlegen leméred, hogy mennyi az annyi és húzol egy vonalat rajta.
A tápra írt mennyiség csak közelítő érték, a kutyádon látni fogod, ha annál többre vagy kevesebbre van szüksége (nagyban függ ugyanis a kutya aktivitásától is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!