Mi lehet az oka, ha valaki nem szeret a kutyájával bemenni az elkerített, zárt kutyafuttatóba, akkor sem, ha az üres? Van itt ilyen?
Mi egyszer voltunk futtatóban, a párom is, a kutyák is és én is sz*rba léptünk mindenhol aztán két napig fosás-hányás volt a kutyáknak. Soha többé. Szívesen járnánk, de rengeteg az igénytelen kutyatartó, nem egyszer látom, hogy végzi a dolgát a kutya és aztán kisétál a futtatóból a gazdi otthagyva a dolgot. Mi olyan helyre járunk póráz nélkül, ami nem túl forgalmas és szép tiszta is, szemét-, és sz*rmentes és ugyanolyan tisztán is tartjuk azt a területet. Ha jön egy másik kutyás, vagy gyerekes család, behívjuk a kutyákat és pórázra rakjuk ōket, amég el nem mennek, vagy engedélyt nem adunk a játékra, simire.
Az olyanokat, akik szabadon sétáltatnak és nem szólnak a kutyára, ha az rohanni kezd mások felé én is utálom. A környéken sok az ilyen is, aztán a kutya taknya a földig lógott, prüszkölt, de ráküldte az én kutyámra, utána az is taknyos beteg lett.
A homok valószínű, bár ezt konkrétan nem mondták, az enyémnek meg sose volt baja tőle. Van viszont befüvesített futtató is több sétára onnan, ott ezeket a gazdikat még nem láttam, általában ezen a környéken vannak.
Kutyaürülék sajnos itt futin belül és kívül is előfordul, nem mindenki szedi, fertőzést meg bárhol benyalhatnak, főleg az ilyen önsétáltatók miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!