Mi lehet az oka, ha valaki nem szeret a kutyájával bemenni az elkerített, zárt kutyafuttatóba, akkor sem, ha az üres? Van itt ilyen?
Én nem megyek több oka is van.
- Kutyákkal szemben domináns kutyám van, csak olyan kutyákkal van jó kapcsolata amelyek hozzáhasonlóak.
- Rengeteg a neveletlen kutya. Sok gazda csak azért viszi oda a kutyáját, hogy addig se neki kelljen vele foglalkozni. Leüllnek a padra/megtámaszodnak a korláton, fán és telefonoznak. A kutyájuk meg közben azt csinál amit akar.
- Harcikutyám van, a szócsatázások hamar elveszik az ember kedvét
- A múltkoriban egy kutya nélküli babakocsis nő jött be csak úgy. Ez nagyon balesetveszélyes, de természetesen úgyis a kutya lenne a hibás ha gabesz lenne
- Nem egy fecskendőt, használt óvszert találtam már a futtató környékén de állítólag már a futtatókba is rejtenek el mérgezett kaját.
- Minek? Tréningezni, játszani majdhogynem bárhol lehet, sétálni hordom rendesen, a sportot a kertben megoldjuk
Na, várjatok, a kiegészítőt is olvastátok?
Kistestű kutyákról van szó (az enyém 10kg egyébként).
Olyan szituációkról van szó, amikor mondjuk üres a futtató, vagy csak mi vagyunk bent.
Futtató közelében futtatón kívül szabadon eresztik a kutyáikat.
Ha mi bemegyünk a kutyámmal, ő nem érti, a többiek miért játszanak a kerítés túloldalán szabadon. De én meg nem akarom kint elereszteni, mert egy kis sprinter, és még mindig van mit leküzdeni a múltjából, annak ellenére, hogy gazdifüggő, és rengeteget javult, még mindig van olyan, hogy meg tudja riasztani egy hirtelen zaj, ha arra nem számított, ezzel még van munkám. Csak ő játszana a kutyákkal, akik meg nem jönnek be.
-kiszökik a kutya
-fertőzéseket kaphat el odabent
Én ezekkel találkoztam eddig
ma 16:10
Mondjuk, nem akarja, hogy az ő kutyái a tieddel játszanak. Talán, mert nem játszanának vele, hanem balhé lenne.
Lehet, a kinti kutyák már ismerősek , a tiéd pedig, ugye, nem az.
Aztán van olyan ember is, aki akár a gzda miatt, vagy a bent lévő kutya fajtája miatt nem akar közösködni.
Nem is értem, mi értelme itt találgatni? Meg kell kérdezni az aktuális gazdát, miért nem megy be hozzátok. Ha nem ad kielégítő választ, akkor nyelsz egyet és túllépsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!