Hogy tanítahtnám meg parancsszóra támadni a kutyám?
Figyelt kérdés
Nem is igazából azt akarom, hogy rátámadjon mindenkire csak annyit szeretnék elérni, hogy ha mondom neki akkor például megugassa. Mert egyáltalán nem foglalkozik se az alkoholistákkal se cigányokkal (akiket általában a kutyák megszoktak ugatni) és esténként néha félek levinni a kutyámat sétálni, mert a fiatalok is mindig itt bandáznak isznak és sosem lehet tudni mikor ki hogyan reagál arra ha én ott mászkálok. Amúgy ha nagyon nekem rontanának akkor tudom, hogy megvédene de ha elkezdenek kötekedni tehát először csak így szóba akkor nem is érdekli az egész és szeretném ezt elkerülni. Ha megugatja őket akkor azért nem mindenki folytatja tovább a kötekedés. Nem azt akarom én hogy megharapja őket csak azt hogyha szólok neki akkor ugassa meg az illetőt. Elérhető ez valahogy?2010. júl. 6. 18:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!