Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csinaljak ha a kutyam...

Mit csinaljak ha a kutyam mellrakos?

Figyelt kérdés
Van egy 10 eves nemetjuhaszom akinek mellrakja van. Elvinnenk megmutetni, viszont ez azzal jarna, hogy kiveszik az egyik oldalon a mellbimboit, majd ket jonap utan a masik olaalon is. Nagyon nagy a kockazat, ezert nem szeretnenk megcsinalni. Sok kutya par honappal a mutet utan elpusztul, viszont most a kutyam boldog es nem ugy tunik mintha fajna neki barmi is. Ugrandozik es futkos.

2019. máj. 7. 09:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10 évest még egy jó orvos meg tud műteni biztonságosan.

Minél hamarabb meg kéne műteni, míg nincsenek áttétek.Ha még csak az emlőjén van daganat, simán meggyógyulhat teljesen.De ha sokat vaciláltok, más szerveire is rámehet, és akkor ha műtteted, ha nem rövid élete lesz.

2019. máj. 8. 13:16
 12/13 anonim ***** válasza:
34%

Altatás vagy műtét.

Műtét is kockázatos valóban. Az orvosok se mindent tudók.

El kell engedni ezt sajnos. Részvétem!

(Nekünk is volt rákos kutyánk, mi elaltattuk, mert csak szenvedett már)

2019. máj. 10. 14:34
 13/13 anonim ***** válasza:
72%

12-es:Amikor már szenved, ersze el kell altatni!

De kérdező kutyája még boldog,futkos, tehát még nem kell elaltatni!

Nem is értem, valaki hogy mondhat le ilyen egyszerűen a kutyájáról.Amíg van más megoldás, addig normális kutyáját szerető ember megtesz érte mindent, hogy meggyógyuljon, vagy tovább éljen.Minthogy azt is megteszi, ha már minőségi életet nem tud élni a kutya, akkor megváltja a szenvedéseitől. De csak akkor.Aki már akkor elaltattatja, mikor kiderül a daganat, az csak meg akar szabadulni a műtéti költségektől a gondozástól, az egész problémától.Nem minősítem az ilyen embert.

2019. máj. 19. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!