Krobika123 kérdése:
Ha tudnátok fajtatiszta, törzskönyvezett pekingi palotakutyát venni, megvennétek, ha az ára kb.150 ezer ft?
Figyelt kérdés
2019. máj. 5. 21:33
11/18 anonim válasza:
Mert az. Tk-es szaporítókról nem hallottál még? A tenyésztés nem a mennyiségről szól, hanem a minőségről! A normális, jó tenyésztők nem ugyan azt a kant rakják rá állandóan a szukára! Hanem mindig keresik a legjobban passzoló, legígéretesebb párosítást! És mennek fedeztetni ahhoz a kanhoz, akitől a legtöbbet remélik.
Az árakról pedig nem kell beszélned, jól ismerem. De ez ezzel jár.
12/18 anonim válasza:
Ne haragudj de nem. Ezek az összepréselt csontú, terméstetellenes fajták az emberi butaság következményei. Nagyon betegesek és törékenyek, persze lenne rá vevő, de nem egy biztos bevétel az szent.
13/18 anonim válasza:
Én egy lyukas garast se adnák értük.
14/18 anonim válasza:
Ebből a pénzből én örökbe fogadnék 2-3 menhelyi kutyát, felét a menhelynek adnám kaja, féreghajtó, bolhairtó formájában, a maradékból aranyéletet biztosítanék a befogadottaknak.
15/18 anonim válasza:
A pekingi palotakutyára szerintem nincs igény idehaza, ezért van belőlük hiány a szaporítóknál is. De nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek, ez csak én meglátásom.
16/18 A kérdező kommentje:
Leginkább azok véleményére vagyok kíváncsi akik vásárolnának ilyen fajtát! Köszönöm szépen és ne gazdálkodjatok az én pénzemmel
2019. máj. 9. 00:42
17/18 A kérdező kommentje:
Egyébként észrevettem hogy nincs sok ilyenfajta kiskutyus, se szaporítoknál, se tenyésztőknél, de sztem lenne rá azért igény megvásárolható áron, leginkább a yorkik, ill. a fr. bulldogok kiszorították őket, emlékszem még 2011 környékén nagyon ment a szaporítoknál, azért is van a menyhelyen egy rakatnyii lyenfajta kutya ott.
2019. máj. 9. 00:46
18/18 anonim válasza:
Szia! Ha belekezdtél beszélhetnénk privátban. Engem érdekelnének.
Egyébként internacionális oldalt csinálnál nekik hamarabb gazdára találnának és nagyobb lenne rájuk az igény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!