Hogyan dolgozhatok kutyasztitterként?
Figyelt kérdés
Szívesen vigyáznék kutyákra,macskákra,kisállatokra.Van erre lehetőség a nyáron?(diákmunkával vagy esetleg csak úgy magamtól otthon)2019. máj. 5. 08:38
1/20 A kérdező kommentje:
A dogsurf.hu-n jelentkeznének gazdik?
2019. máj. 5. 09:18
2/20 anonim válasza:
Hirdesd magad! Tegyél ki hirdetéseket kutyasétáltatós helyeken, állatorvosnál, szórólapok kutyás házakhoz stb.
3/20 A kérdező kommentje:
És ez be is válhat?Nem viszik inkább kutyapanziókba ahol szerintük jobb a biztonság?
2019. máj. 5. 09:25
4/20 anonim válasza:
Játszunk!
Én vagyok a gazdi, olvastam a hírdetésed, és felhívlak!
- Van kocsid, amivel eljössz értük és elviszed őket a parkba?
- Van biztosításod?
- Adsz számlát?
- Szerződést ugye írunk?
5/20 A kérdező kommentje:
Ez a baj hogy egy ilyen panzióhoz kell a végzettség ami nekem nics ezáltal ezek közül egyik sem jön össze!Mivel nem egy panzió vagyok hanem egy kutyaszitterkedést vállaló ember!
2019. máj. 5. 09:35
6/20 anonim válasza:
inkább vállalj kutyasétáltatást. azért a felvigyázás kicsit nehézkesebb
7/20 A kérdező kommentje:
De az nem annyira nagy dolog hogy valaki ne tudná elvégezni!Mármint a szitterkedés az szerintem jobban beválhat mert sok gazdi amiatt nem megy nyaralni mert nem tudja hová tenni a kutyáját.Nálam el tudja helyezni.Amíg a sétáltatást mindenki elvégzi mert aki nem tudná az nem is vesz kutyát!Meg ez nem Amerika!Szerintem nem lenne jelentkező aki rámbízná a kutyáját!Meg unblock az emberekre!Mindenki panzióba viszi a kutyáját
2019. máj. 5. 09:52
8/20 anonim válasza:
hát azért hétvégén mikor fáradt az embeer szívesen aludna +1-2 órát reggel a kutyasétáltatás helyett. és ne hidd hogy csak Amerikában van így , itthon is sokan csinálják.
9/20 A kérdező kommentje:
De nem Pesti vagyok!
Itt vidéen ilyen nincs
2019. máj. 5. 10:08
10/20 anonim válasza:
vidék mi az hogy vidék? nem csak Pest meg vidék van .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!