El kell altatni a kutyám. Nincs más megoldás. Tényleg?
Tavaly fogadtam őt örökbe..
Szaporítótól mentették ki.
Agyon van metszve a hasa 3 heg van szóval annyiszor császározták.
Kétszer szült hüvelyben is legalább.
Most úgy néz ki terhes.
Felcsinálta a szomszéd uszkárja.
Eleve vagy meghal szülés közben,vagy ha sikerül is a kiskutyák sorsát nem tudom biztosítani.
Nincs most pénzem a császárra neki sajnos.
És még emellett van neki egy nagy gugája is a melleinél ami lehet csomó.
Azért hogy ne szenvedjen az elaltatást javasolják
Nem kell elaltatni.
Ivartalanítsd. Vemhesen is lehet.
Ha nem bírod anyagilag, keress állatvédőket, akik segítenek.
Csak azt nem értem, hogy ha szaporítótól mentett, akkor hogy lett vemhes, és miért nem lett már korábban ivartalanítva? Állandóan keringenek ezek a rémhírek a menhelyekről, hogy mennyire szigorú náluk az örökbefogadás.
Ne ess kétségbe, ha ivartalanítási műtét végezhető rajta, akkor nincs veszélyben. Ha azt sem tudnád fizetni (felelős állattartás?) kérd részletre a műtét fizetését. Ne mondj le a kutyádról ilyen könnyen!
Aztán hogyan is lett vemhes az a mentett ebecske?
Honnan fogadtad örökbe, hogy nem várták el az ivartalanítást, ha már nem úgy adták oda neked?
Örökbe fogadtál egy nem kicsit problémás , beteges ebet és úgy gondoltad, éltek majd békében, semmi kiadással?
Ezt hívják felelőtlenségnek.
Orvossal megbeszéled a részletfizetést és ivartalanítást kérsz. A jobb fej doki a "gugáját" is egyúttal kimetszi.
Tavaly óta miért nem sikerült ivartalanítani????
Vagy ha nem lehet műteni (eü okok miatt) , miért nem figyeltél, hogy ne történhessen ilyen???
Felelőtlen vagy! Az lenne a legjobb, ha keresnél neki jobb gazdát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!