Kutyaól bejárata elé tett pokróc. Tettem a kutyól bejárata elé pokrćot, amit felvágtam 4 csíkra. Amikor a kutyus ahogy bemegy a bódébam akkor az egyik csíkot is "viszi" magával, és így beáramlik a hideg. Egyébb megoldás? Hogy tegyem fel a pokrócot?
Elsőnek: nem azzal van probléma,hogy bentről megfelel-e a kutyaház, hanem hogy a meleg ne tudjon kiillanni.
Van termofĺia a bejárat előtt, és a harmadik csík bent szokott lenni a kutyaházba, mert "beviszi". Most tettem pokrócot is, de azt is "beviszi" a hátával. Nem értem miért lenne jobb ha még feljebb tenném a pokrćot. Szerintem mindegy hogy a bejárat felett 5 cm-re vagy 20-cm-re van, mert így is úgy is egészen végig le van engedve, hogy fedve legyen az egész bejárat.
Örülök neki, hogy te így aggódsz a kutyádért! Ha nem egy szobakutya fajta, akkor ne aggódj! A kutya képes szabályozni a test-hőmérsékletét.
Az egyik ismerősöm határőr volt, be akarta hívni a kutyát(roti) a kocsiba. Nem ment be, jól érezte magát a -20 fokban.
Ne aggódj, a kutyus nem fázik!
Ha annyira szereted, csinálj neki egy jó kis kutyaházat, ami szigetelt. Tetőléc, szigetelésnek meg hungarocell. A lényeg viszont az, hogy rálásson a bejárati ajtóra! Akkor fog csak bemenni! Szívből őriz, de ha ételt se adnál neki, akkor is hűséges lenne!
Úgy szeretni, mint egy kutya, soha nem fog senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!