Van 4 hónapos Ordan németjuhászom Kb 1 hónapja nagyon Szépen Állt Minkét Füle, Most az egyik Le van Konyorulva A másik meg áll Kalciumot is Adunk neki mi lehet a bajj?
Figyelt kérdés
2019. máj. 4. 18:20
11/24 A kérdező kommentje:
ezt nem mondta senki pedig olvasok mindék hogy miket szabad neki adni meg ilyenek
2019. máj. 5. 19:06
12/24 A kérdező kommentje:
Egerbe melyik kutyabolt a legjobb??
2019. máj. 5. 19:06
13/24 anonim válasza:
Nem tudom, nem vagyok odavalósi, de azt ajánlom hogy rendelj internetről. Én mindig onnan rendelek, rendkívül nagy választék van. Ami olcsóbb de jó minőségű tápok vannak: josera, brit care, brit premium, happy dog, fitactive. Ezek alá ne menj, és mindig nézd meg az összetevőket, hogy mennyi hús van benne.
14/24 A kérdező kommentje:
Kutyaszálamiba se mindegy??
2019. máj. 6. 18:40
15/24 anonim válasza:
Azért utána nézhettél volna ezeknek még a kutya előtt! Az ételnek, a szívféreg és kullancselleni védekezésnek, az oltásoknak, a szocializációnak és nevelésnek, egy ilyen fajta szellemi és fizikai igényeinek és betegségeinek! Hogy miért ne német juhász keveréket vegyél, hiába olcsóbb! Mert gondolom semmi fogalmad sincs ezekről.
16/24 A kérdező kommentje:
fajtatiszta
2019. máj. 8. 21:12
17/24 anonim válasza:
A kutyaszalámi sem való növekvő kutyának.
18/24 anonim válasza:
Ha valóban fajtatiszta, a kennelneve igencsak érdekelne, ami a törzskönyvén szerepel! Mert ezek szerint van tk-e, ugye?
19/24 anonim válasza:
ennyi sok nyomorek bunko embert 1rakason. szanalmasak vagytok komolyan mondom!
utolso te mit akarsz a torzskonyvvel?
munkavonalon majdhogynem leszarjak a tozskonyvet
pedig azok aztan nemetjihaszok a javabol
nem kell aggodni fogvaltas kornyeken ez termeszetes
20/24 A kérdező kommentje:
Hátt azzok köszönöm
2019. máj. 10. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!