Szeparációs szorongásos kutya mellé másik kutya? Segítene vagy rontana a helyzeten?
Én egy négy éves buci kislány tulajdonos voltam illetve most is vagyok szóval négy éves volt a kutyám mikor örökbefogadtam mellé egy másik francia bulldogot nem mennhelyről hanem egy családtól de valószínűleg nem családi kedvencként èlt ott.kèt új kutya kóltözött hozzàjuk, nagytestűek tehát a nagy testű kutya meg a francia bulldog nem voltak barátok és ezért úgy döntöttek hogy a francia bulldognak kell távozni a családból nem is értettem. Szobatiszta az nem volt mivelhogy nem lakott lakásban előtte vagyis hát csak részben ahhoz képest gyorsan tanulta a szobatisztaságot két hét után már éjszaka is jelzett hogyha kellett neki menni wc-re. Viszont közben az akkori pàrommal szèt mentünk,èn pedig munkàt vàllaltam.(Elötte a nap nagy rèszèt otthon töltöttem) a kutyának szeparációs szorongással lett vagyis hasonló tüneteket produkàl ès egyre rosszabb a helyzet. 5 perc egyedűllèt utàn pisire jövök vissza.előfordul akkor is ha itthon vagyok.èjjel rendszeresen Most nyolc éves kèt ève semmi javulàs.minden lehetősèget kiprobàltam.a 3.gazdàja vagyok.
Mi lehet a baj?
Lehet hogy velem van a gondja?
Mikor èdesanyàm vigyàz ràjuk(nyaralàs stb)èjjel ès felügyelet alatt soha nem csinàlja.csak ha 3 órànàl tóbbet vannak egyedűl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!