Megölné a nyulat vagy a tyúkokat?
Azt álmodtam, hogy a beagle kutyám kergette a nyuszit, de nem bántotta.
Anyuék szeretnének a kertben nyulat tartani, esetleg csirkét de eddig a kutya miatt nem mertek venni.
Szerintetek bántaná ha a csirkék ki lennének engedve egy 2x2 méteres területre?
Egyébként félős a kutyám, a szomszéd csirkéktől retteg. De mégis csak vadászkutya.
1,5 éves.
Most már késő megtanítani neki?
Szerintem is szokatás kérdése, nekem a németjuhászom nem bántja a macskáimat ( 3 van ) de ha egy idegen átjön a szomszédbol akkor jó messzire kergeti !
Tyukunk nincs, erröl nem tudok mit irni, de a szomszédomnál a tyukokat nem bántja a kutya pedig ott ki is vannak engedve néha a kertbe. ( Ö is németjuhász )
szerintem sose késő, ha elszánt vagy.
szociálizatlan 7 éves német juhászt hozzászoktattam a macskákhoz és a kutyákhoz. illetve csak 1-1 állathoz :D szocializálni ezután se tudtam, de akivel kénytelen volt együtt élni megszokta :) szerintem próbáld meg, azt nem mondom hogy egyszerű lesz. csak ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!