Hogyan szoktassam le a 8 hónapos magyar vizslámat arról, hogy a tyúkudvarba beszökdössön, és leölje a tyúkokat? Boxba kell elzárni feltétlenül, vagy van más módja is?
keress a környéken egy vadászt ök nagyon vágják.
van egy barátom aki vadász nekik német vizslájuk van de ugyan az. toll köteggel tanítják be és pl nem csak a marad szót kell nekik tudni de azt is ha hozzák a madarat nem ehtik meg. és megtanúlják. de egy ilyen kutyával napi szinten kell foglalkozni. amúgy az ugrálásra azt tanácsolta hogy lépjünk a lábára mikor ugorni akar. de most csunya dolgot mondog , el kell verni ha bemegy.
Csunya valoban de teny. A kutyaknal a hierachia uralkodik az erosebb a fonok.
Amikor latod benn van es terrorizalja a csirkeket, jol el kell verni...de csak akkor ha tetten erted!!! Kulonben nem tudja miert kapja.
Nekem egy nemetjuhasz keverekem szaggatta tyukokat. Eloszor en vertem meg - miutan kinyirt egyet. Aztan lass csodat a kovetkezo terrortamadast a tyukok vertek vissza. Arra rohantam ki, hogy a kutya vonyit torka szakadtabol: a tyukok kalapaltak ot el ahol ertek...kar, hogy nem volt nalam videokamera...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!