Hogy kell megtanítani egy kutyának hogy parancsra végezze el a dolgát?
Figyelt kérdés
Pisi, kaki.
Szobakutyáról van szó.
Köszönöm a válaszokat.
2019. máj. 2. 11:55
11/13 anonim válasza:
Már hogyne lehetne megtanítani erre a kutyákat! Szimpla elkapásos tanítás, társítás és feltételes reflex kialakítása a vezényszó mondogatásával.
12/13 anonim válasza:
Az enyémek tudnak "parancsra" pisilni, mikor kivittük őket, addig ismételgettük nekik, amíg nem pisiltak, majd nagy dícséret...
A pisilésnél nem értem, hogy miért olyan elképzelhetetlen egyesek számára. Ha moziba megyek, előtte akkor is elmegyek mosdóba, ha nem érzem hogy kéne és tudok pisilni... Mikor gyerek voltam, minden indulás előtt anyukám elküldött wc-re és ott is volt produktum, még, ha úgy is mentem el, hogy épp nem repedt szét a hólyagom...
13/13 Hovarju válasza:
Annyit azért még hozzá tennék kiegészítés gyanánt, hogy mindez nem mentesít a rendszeres séta alól.
A szobakutyának is szüksége van rendszeres sétára, mozgásra és más kutyákkal való találkozásra, játékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!