Van egy rotim, hogy lehet megtanítani, hogy egy csak általa ismert jelre, parancsra morogjon -vicsorogjon?
Egy rottit egy napra meg lehet tanitani barmire. Nekem is van.
Ha hiszed, ha nem, nagyonjol tudnak utanozni. Bemutatod a jelt, es el kezdesz vicsorogni es morogni. Max. 15 alkalom utan fog utanozni es soha nem felejti el. Az enyem "beszel". Hulyesegbol megtanitottam, hogy megkerdem, "mit mondtal?" Erre e kezd ugatni. Egy nap alatt megtanulta, olyan modszerrel mint irtam, tobb mint 3 ev alatt meg nem felejtette el.
Kipróbáltam :D Hááát.. Leültettem lehajoltam hozzá morogtam neki meg mutattam a fogam , ez meg majdnem képen nyalt aztán elkezdett ugrabugrálva játszani hívni .
Próbáltam még néhányszor szigorúbban leültetve ,de nem igazán vette a lapot, játszani akart.
Ha mindenáron meg akarod tanítani... akkor klikkerrel tedd. Olvass utána: [link]
A lényeg az, hogy amikor morog/vicsorog (mondjuk járókelőkre), akkor klikk, majd parancsszóhoz kötöd. De tényleg olvass előbb utána, mert ha rosszul csinálod csak hülyét csinálsz magadból a kutya előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!