Szerintetek hogy lehet megtanítani egy nagyon makacs tacsit, hogy maradjon egy helyben?
Figyelt kérdés
Nincs a közelben kutyaiskola.2014. máj. 16. 21:55
2/17 anonim válasza:
Makacsabbnak kell lenni nála. Meg persze az is segít, ha alaposan ki van fárasztva, és magától is egy helyben akar maradni.
3/17 A kérdező kommentje:
Már próbáltam,de én hamarabb kifáradtam,mint ő.
Mellékesen 2 óra alatt sem sikerült.
2014. máj. 17. 21:46
4/17 anonim válasza:
Hogyan csináltad? Hogyan szoktál vele egyébként foglalkozni, és mennyit?
5/17 A kérdező kommentje:
Minden nap sétáltatom a parkban,majd hazaviszem,labdázunk és frizbizünk.
2014. máj. 17. 21:55
6/17 anonim válasza:
És hogy tanítod helyben maradásra?
7/17 A kérdező kommentje:
Hát már nagyon sokféle képpen próbáltam,de egyszerűen nem bír egy helyben maradni.
2014. máj. 18. 21:19
8/17 anonim válasza:
kajáért cserébe bármit megtesz :)
9/17 A kérdező kommentje:
a kaja nem vált be inkább nem eszik mind sem hogy egy helyben üljön.
2014. jún. 15. 17:17
10/17 anonim válasza:
válaszd ki a kedvenc jutalom falatát.ültesd le és add ki a marad parancsot.a kezeddel is mutasd,hogy marad.először ne várj csodát,jó ha 2 tized másodpercig teljesítí.naponta többször ismételd.türelem játék.de hidd el,ha kitartó vagy pár hét alatt megfogja tanulni.ha megcsinálta juti falat,nagy dícséret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!